1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder #125.000 - Houten - Utrecht

“AquaCell waterontharder #125.000 - Houten - Utrecht”

13-3-2013 - Verslag van de plaatsing van de 125.000-ste (!) AquaCell waterontharder bij de familie Los in Houten, Utrecht. Peter Attema, de installateur van het Friese familiebedrijf Aquacombi kwam de AquaCell bezorgen en installeren.

Fam. Los

Fam. Los Houten (Utrecht)

“Ja, wij krijgen vandaag inderdaad de 125.000ste AquaCell waterontharder. De 125.000ste, dat vind ik leuk. Het is niet de reden dat we hem gekocht hebben maar het is wel een leuke bijkomstigheid. Ja; het is een leuke verrassing.”

Peter Attema van Aquacombi: “Wij zijn vandaag onderweg om de 125.000ste AquaCell af te leveren en te installeren. We gaan maar eens even kijken.”

Het verhaal van de waterontharder kwam bij ons vooral op gang omdat we een nieuwe badkamer hebben laten plaatsen. Toen hadden we zoiets van: Als we een nieuwe badkamer krijgen dan willen we ook water waar geen kalk meer inzit. Dus toen kregen we met de nieuwe badkamer ook meteen een oplossing voor het kalkprobleem en dat is uiteindelijk waar het om gedraaid heeft.

Casey Bowden van de AquaCell fabriek uit Engeland:

“Dit is de 125.000ste waterontharder die we geproduceerd hebben. Deze wordt nu ingepakt en verscheept naar Nederland. Veel succes!”

Mevrouw Los: “Minder waspoeder minder spullen nodig om te ontkalken, zachtere haren en huid, en minder shampoo gebruiken. Dat soort dingen hebben we allemaal gehoord en daar kijken we wel erg naar uit moet ik zeggen.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi