AquaCell waterontharder bij de familie Knol in Amsterdam. Skyler is verlost van eczeem

Ik ben Hans Knol getrouwd met Floor, we hebben samen twee kinderen met een derde onderweg. We wonen samen in Amsterdam waar we een bed & breakfast hebben.

Fam. Knol
Fam. Knol
Amsterdam (Noord-Holland)

Het probleem met hard water begon voor ons pas toen we ons zoontje Skyler kregen. Skyler heeft last van eczeem en toen we merkten dat hij een droge huid kreeg begonnen we linkjes te leggen naar een waterontharder.

Het contact met Aquacombi vonden wij prettig doordat er werd gewerkt in een structuur, een voor ons heldere manier van werken. Goede en volledige communicatie via e-mail en telefoon.

Omdat we nogal een klein appartement hebben was de installatie nogal een uitdaging. Hij past niet in onze meterkast of in een keukenkastje maar wij hebben hem boven de koelkast laten plaatsen.

In de dagelijkse praktijk merken we dat Skyler helemaal geen last meer heeft van zijn eczeem. Dat was met een dag of 10 helemaal verdwenen, althans voor 95%. Een tweede bijkomstig voordeel zijn de schone kranen, de schone leidingen en in het huis is het veel schoner in betrekking tot de afwezigheid van kalk.

Wij sliepen niet meer 's nachts als gevolg van de jeuk van Skyler, ons zoontje. Dat is nu opgelost omdat Skyler geen eczeem meer heeft.

Overtuigd door het verhaal van Fam. Knol?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat