1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder Eelderwolde, Groningen

“AquaCell waterontharder Eelderwolde, Groningen”

31-3-2011 - De heer Bottger uit Eelderwolde vertelt over zijn AquaCell ervaring. Het is ideaal om in een nieuwbouwhuis meteen te beginnen met zacht water. Zo heb heb je nooit kalk in je leidingen gehad. De AquaCell waterontharder staat in de meterkast. AquaCell betekent dat je huis er blinkend uitziet zoals in de reclames, en het bespaart je aanzienlijk veel tijd.

Fam. Bottger

Fam. Bottger Eelderwolde (Drenthe)

“Wij wonen dus in een nieuwbouwhuis. Het idee was om in dit nieuwe huis meteen te beginnen met een waterontharder want dan heb je nooit kalk in je leidingen gehad. De AquaCell staat in de meterkast daar zit ook de watermeter. Een watermeter is op een logische plek geplaatst dus zo heb je alle bij elkaar.

AquaCell betekent dat je huis er blinkend uitziet. Eigenlijk zo blinkend als in de je ziet in de reclames van schoonmaakmiddelen en dan bespaart het je ook nog eens aanzienlijk veel tijd met schoonmaken.

 

Ik heb in ons oude huis met hard water gemerkt dat de badkamer en onderdelen in het huis veel minder mooi zijn door de kalkaanslag waardoor je ook eerder de neiging krijgt om dat eerder te vervangen.

Dus als je het zo alleen al bekijkt dan haal je het geld voor zijn AquaCell waterontharder van Aquacombi er wel uit. Als je al over het geld zou inzitten.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi