1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell waterontharder in Sneek: Service en klantgerichtheid. Het zit wel goed daar...

“AquaCell waterontharder in Sneek: Service en klantgerichtheid. Het zit wel goed daar...”

Ik ben Gerda Sluyter, wonend in Sneek en ik heb een kapsalon aan huis. Het voordeel van zacht water vind ik eigenlijk toch persoonlijk wel op de lange duur je apparatuur. Want je apparatuur blijft gewoon veel beter, en we hebben een inloopdouche met alleen maar glas en die zit er gewoon altijd glanzend en perfect uit. Nou, ik weet dat er veel mensen zijn die zich daar thuis aan moeten ergeren.

Fam. Sluyter

Fam. Sluyter Sneek (Friesland)

Ik heb vroeger zelf kapperseczeem gehad, en veel handschoentjes gedragen van katoen. En, in mijn eigen kapsalon gebruik ik dat dus niet. Want bij het wassen van het haar en het gebruiken van water in het algemeen heb ik helemaal geen last meer van eczeem.

Ik ben Ruben Sluyter en ik woon nu in Amsterdam en ben in de weekenden thuis. Als ik mijn haar was in Amsterdam dan is mijn haar touwerig en lukt het minder snel om het in model te krijgen dan wanneer ik het hier thuis was. Het lijkt dan wel alsof ik een conditioner heb gebruikt die ik niet gebruik maar dat lijkt dus wel zo als ik hier onder de douche vandaan kom.

Afgelopen zaterdag waren we in Joure en toen hadden we zoutblokken nodig en zijn we even langs gereden bij Aquacombi. Hier was een mevrouw aanwezig. Ze was eigenlijk niet open maar ze was super gastvrij. We hebben zoutblokken meegenomen die ze meedraagt naar de auto.

Het zijn allemaal van die hele kleine dingetjes die het afmaken bij Aquacombi. De klantgerichtheid die je gewoon voelt; dat zit gewoon goed daar...

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi