AquaCell waterontharder review in Tilburg bij Rene en Liesbeth

Ik ben Rene ter Horst en ik ben 50 jaar oud. Ik ben getrouwd. Al meer dan 22 jaar met Liesbeth. Samen hebben wij het altijd heel goed naar ons zin.

Rene en Liesbeth ter Horst
Rene en Liesbeth ter Horst
Tilburg (Noord-Brabant)

Vijf jaar geleden waren we aan het verbouwen en toen hadden we beide zoiets van: we hebben hier heel veel last van kalkaanslag.

We hebben toen verschillende dingen bekeken en toen kwam de AquaCell. En dat zag er gewoon goed uit!

Wij kunnen het zien aan onze badkamer; die ziet er 3 á 4 jaar na de verbouwing nog steeds goed uit. Het andere voordeel waar wij zelf aan merken dat het water gewoon een stuk zachter is: dat is onze huid. Wij hebben gewoon een veel zachtere huid. We hadden nog wel eens wat huidproblemen zoals uitdroging. Daar hebben we nu eigenlijk helemaal geen last meer van.

We hadden een storing. Omdat we altijd de meterstanden bijhouden zeggen we ineens dat we water 'verloren' waren. Toen heb ik naar het kantoor gebeld en gezegd: jongens, we hebben een probleem. Willen jullie komen kijken?

Toen is er een monteur geweest en die man was zo aardig, zo vriendelijk. En die heeft de zaak van A tot Z gewoon goed opgelost.

Vijf jaar geleden vonden wij het toch wel een hele grote investering om te doen maar als ik daar nu op terug kijk dan ben ik gewoon heel blij dat we het gedaan hebben, gezien onze apparaten die goed werken, gezien onze huid, en gezien de service die het bedrijf Aquacombi biedt vind ik het een hele goede investering en ik zou het alleen maar aan alle mensen willen aanraden om te doen.

Dus, niet twijfelen. Gewoon. Doen.

Overtuigd door het verhaal van Rene en Liesbeth ter Horst?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat