“AquaCell waterontharders bij Hilda de Bruijn in Joure, Fryslan.”

Ik ben Hilda de Bruijn en ik woon in Joure. Getrouwd en ik heb twee zonen van 24 en van 26.

Hilda de Bruijn
Hilda de Bruijn
Joure (Friesland)

Ik heb een schoonheidssalon aan huis en ik ben heel blij, ook juist met deze schoonheidssalon dat ik een AquaCell van Aquacombi heb.

2,5 jaar geleden hebben we besloten om een nieuw toilet en een nieuwe badkamer aan te schaffen. We hadden altijd kalk in de oude badkamer en daar heb je heel veel werk van.

Toen hebben we iets in de krant gelezen over een waterontharder en toen hebben we geïnformeerd. Vervolgens zijn ze gekomen en hebben ze het gedemonstreerd, en toen vonden we het eigenlijk toch wel wat.

In heel veel apparaten hebben we nu geen kalk meer. In je badkamer niet, in je waterkoker, in je vaatwasser niet. Je hebt van die nieuwe wasblokjes, en die deed in in de wasmachine. Op een gegeven ogenblik kom ik daar en denk ik: owwwwww! Wat is dit! Het schuim kwam echt de wasmachine uit, echt waar!

Dus nu doe ik echt maar een heel klein beetje waspoeder in de wasmachine. Omdat het zacht water is. Sowieso als je een nieuwe badkamer of een keuken neemt dan moet je ze zeker laten komen. Dan ben je dus echt wel overtuigd van dat het toch echt wel werkt.

Overtuigd door het verhaal van Hilda de Bruijn?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat