1. Home
  2. Ervaringen
  3. De kalkaanslag in de badkamer is helemaal weg

“De kalkaanslag in de badkamer is helemaal weg”

Zijn puberdochters had hij niet verteld dat er die dag een waterontharder was geplaatst. Hij moest wel lachen toe ze na het douchen verbaasd naar hem toe kwamen. “Kom maar eens kijken in de meterkast.”

Gerrit Lankamp

Gerrit Lankamp Rijssen (Overijssel)

“Je hebt ineens een stuk minder nodig van allerlei wasmiddelen”, zegt Gerrit Lankamp uit Rijssen. “Minder shampoo, minder wasmiddel in de wasmachine en minder vaatwasmiddel.” De middelen hoeven het kalk niet af te breken, dus het schuimt veel meer en maakt beter schoon. “Dus die meiden stonden ineens met een hoofd vol schuim”, lacht hij. “Maar ze voelden het ook aan hun huid hoor. ‘Wat is er met het water?!’ riepen ze uit. Zelf vind ik het ook veel fijner om niet meer van die droge handen te hebben.”

“Was de handen maar eens”

Gerrit is vol lof over de waterontharder. Vandaag zit de huiskamer vol visite, zijn vrouw is jarig. En túúrlijk vertelt hij over zijn aanwinst. Het liefst laat hij het bezoek zelf het zachte water ervaren: “’Was de handen maar eens’, zeg ik dan. En dan zie je mensen al kijken.” Hij vervolgt: “Zelfs twee collega’s van me zijn hier wezen kijken en die denken erover na om ook een waterontharder van AquaCell te kopen.” Hoe hij dat voor elkaar krijgt?

“Neem maar een glaasje water mee, zeg ik altijd. En als je dan de test doet met de druppels Dreft in het gewone water en ons zachte water, dan weten ze niet wat ze zien. Even schudden en het ene schuimt en het ander niet. Wij geloofden het eerst zelf ook niet. Je moet het gewoon zíen. Het is een wereld van verschil.”

Kwaliteit

“Als ik iets koop ga ik niet over een nacht ijs; eerst even rondkijken en zoeken op internet. Nu héb ik kwaliteit en daar ben ik blij mee. De montage was super. Iedereen die de waterontharder wil zien kan in de meterkast kijken. Kijk, het past precies. De installateur van AquaCell vroeg: ‘Waar wilt u hem hebben?’ Hij heeft het echt netjes gedaan. En de uitleg die ik kreeg over de ontharder bij de eerste afspraak was heel duidelijk. Ze draaien er niet omheen, ze zeggen gewoon waar het op staat.”

“Moet je eens kijken hoe schoon!”

“Mijn vrouw is inmiddels ook om, nadat ze merkte dat de kalkaanslag in de badkamer helemaal weg was en het zachte water zelfs de kalk óplost. ‘Moet je eens kijken hoe schoon!’, kwam ze naar me toe. We hadden nog maar een jaar een nieuwe badkamer en met die witte strepen op de tegels was ik echt helemaal klaar. We hebben ook nog een tijdje zo’n magneet bij de kraan gehangen, maar dat werkt voor geen meter. Nu is de kraan niet meer wit uitgeslagen en hoef je ook de badkamer niet droog te maken na het douchen.” En verder? “De waterkoker lijkt wel een nieuwe! En de auto hoef ik na het wassen gelukkig niet meer droog te poetsen. Gewoon op laten drogen en klaar. Ondanks de pittige aanschafprijs van ruim 2000 euro echt een goeie investering”, zegt de ambtenaar buitendienst uit Rijssen. “En het water smaakt ook nog eens lekkerder.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi