“Dit hadden we 10 jaar eerder moeten doen”

“Ik wilde het al 10 jaar en nu denk ik: had ik het maar 10 jaar eerder gedaan.” Corrie Coppelmans heeft niet alleen een schitterend allitererende naam, ze heeft sinds kort ook een AquaCell. Met beide is ze meer dan blij. “Mijn huid voelt nu lekker zacht aan.”

Corrie en Harrie Coppelmans
Corrie en Harrie Coppelmans
Son en Breugel (Noord-Brabant)

Minder huidklachten

Corrie's huid is regelmatig droog en de 69-jarige dame uit Son en Breugel heeft ook regelmatig wat plekjes op haar huid. Sinds het echtpaar Coppelmans begin 2015 eindelijk een waterontharder liet installeren in hun woning, gaat het een stuk beter met Corrie's huidklachten. “De plekken raak ik er niet mee kwijt, maar mijn huid voelt wel een stuk prettiger aan. Fijn en zacht! En daar ben ik ontzettend blij mee”, vertelt de Brabantse enthousiast. “Net als mijn haar. Dat valt veel beter. Het lijkt wel een beetje op als ik in Italië ben, daar is het water ook veel zachter dan hier.”

Geen kalkaanslag

Naast het feit dat haar huid beter aanvoelt, kan Corrie nog wel een aantal pluspunten opsommen die ze heeft ervaren sinds de intrede van de AquaCell. “We gebruiken bijvoorbeeld veel minder schoonmaakmiddelen en zeep. Zowel onder de douche als in de vaatwasser en de wasmachine. In de vaatwasser gaat bijvoorbeeld maar een half blokje; dat scheelt behoorlijk! En ik hoef de douche niet meer telkens te poetsen, er blijven geen kalkresten meer op de tegels, het chroom en de spiegels achter.”

De voordelen gaan tot in de kleinste details. “Ik hoef mijn strijkijzer niet meer te ontkalken! Er blijven geen bruine vlekken meer achter op de kleding: dat gebeurde voorheen nog wel eens als ik aan het strijken was. Ook de kalk in de waterketel lost langzaam op, waardoor koffie en thee ook beter smaken.”

Compact apparaat

“Tien jaar geleden liet ik al eens een loodgieter komen om te kijken of een waterontharder wat was voor ons. Die raadde het toen af. Waarom weet ik niet meer, maar het zal er ook mee te maken hebben gehad dat het om van die grote en ingewikkelde apparaten ging. Toch bleef het lang sluimeren in ons achterhoofd en toen zag ik begin dit jaar een verhaal in de krant van klanten die tevreden waren over de AquaCell, een mooi compact apparaat.” Man Harrie was het er roerend mee eens, toen Corrie hem dat verhaal liet lezen: dit was het apparaat dat een einde zou maken aan hun kalkprobleem en wellicht zelfs zou helpen met de huid van Corrie.”

Het echtpaar nam contact op met de Friese firma AquaCombi, dat de AquaCell-waterontharder in Nederland aan de man brengt. Ze kregen een demonstratie en waren daardoor al helemaal verkocht. “We konden het verschil écht proeven en voelen.” Het gevolg: de AquaCell werd een week later al geplaatst. “Zeer vakkundig. En het mooie was: het is zo'n compact apparaat dat het mooi in de 'waterput' paste bij onze voordeur. Daar komt de waterleiding het huis binnen. Ook de afvoer paste perfect.”

En nu is het echtpaar Coppelmans al een aantal maanden echte AquaCell-ambassadeurs. “Ik vertel het aan de kinderen en aan mijn tennis- en bridgevrienden. Doordat ik door de AquaCell minder hoef te poetsen, heb ik juist meer tijd over om te bridgen en te tennissen!”

Zelf de kracht van zacht ervaren?

Offerte aanvragen