1. Home
  2. Ervaringen
  3. Douchen is een weldaad, geen spoortje aanslag met de AquaCell

“Douchen is een weldaad, geen spoortje aanslag met de AquaCell”

Ze sporten veel en douchen dus ook veel. Vroeger deden ze dat op de sportschool, maar sinds ze hun AquaCell waterontharder hebben gaat het echtpaar Snik uit Leiderdorp direct naar huis om daar te douchen. “Veel lekkerder, veel zachter”, zegt Ellen.

Rob en Ellen Snik

Rob en Ellen Snik Leiderdorp (Zuid-Holland)

Het kraanwater in Leiderdorp is berucht hard. Met als gevolg zware kalkaanslag in apparatuur, op sanitair en glazen of betegelde wanden. Een voortdurende ergernis voor het echtpaar Snik. “Maar toen las ik eens een paar enthousiaste verhalen van gebruikers over de AquaCell waterontharder”, zegt Ellen Snik, “en toen was ik meteen overtuigd. Mijn man Rob heeft nog wat verder gekeken en die vond ook alleen maar positieve verhalen. Dus toen wisten we het wel.”

Prijskaartje

Ze vonden de AquaCell met een aanschafprijs van ruim 2000 euro aanvankelijk wel een prijzig product, maar “de voordelen wogen op tegen de investering. Totdat de AquaCell geplaatst werd hebben we geen drup uit de kraan gedronken. We hadden een filtersysteem voor drinkwater, maar ik vond het lelijk en de filters gingen niet lang mee en waren ook niet goedkoop. Ik had toen nog een fluitketel; daar zag je de kalkaanslag almaar dikker op aankoeken.”

Geen kalkaanslag: ‘Alles blijft nu prachtig schoon!’

Intussen blinkt er bij Ellen en Rob Snik niet alleen een nieuwe keuken, maar ook een gloednieuwe badkamer. Letterlijk blinken: geen spoortje van kalkaanslag. Ook vóór de AquaCell mocht de badkamer wel gezien worden, maar alleen dankzij driftig poetswerk: de grote ergernis van beide echtelieden. Ellen: “Maar dat is nu voorbij. Alles blijft prachtig schoon en het douchen is een genot!” Ze heeft geen behoefte meer aan bodylotion bij het douchen en ze gebruikt veel minder shampoo. Haar man ervaart het ‘nieuwe’ water als een weldaad voor zijn eczeem en “de was ruikt veel lekkerder”.

‘Iedereen zou een AquaCell moeten hebben’

Onbegrijpelijk vinden ze het dat niet iedereen een AquaCell in zijn meterkast heeft staan. “Wij konden bijna niet wachten tot-ie geïnstalleerd zou worden. Er was, op voorstel van de firma, nog iemand langs geweest voor een demonstratie en om nog dingen uit te leggen. Dat was een prettige ervaring, niks opdringerigs. We hadden daarvoor trouwens al besloten dat we de investering van zo’n 2000 euro gingen doen. En wat we heel bijzonder vonden; je krijgt als klant het volle vertrouwen van de leverancier. We hoefden geen aanbetaling te doen; de AquaCell werd zonder meer en keurig netjes geplaatst en aangesloten.”

Water uit de kraan is dus weer een genoegen voor het echtpaar Snik. Behalve op vakantie. “We gaan graag naar Italië”, zegt Ellen. “Daar merk je bij het douchen dat het water harder is; zouter ook volgens ons. Maar voor onze koffie of thee en handen wassen maakt het niks uit. We reizen met een camper en die hebben we thuis lekker afgevuld met water uit de AquaCell!”Leiderdorp

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi