“Duurzaam wonen met Theo en Lyske Boersma uit Joure met hun waterontharder”

Jullie zijn hier vandaag bij Theo en Lyske Boersma. We hebben twee kinderen geadopteerd uit India. Daar zijn we erg blij mee. We hebben 5 kleinkinderen.

Theo en Lyske Boersma
Theo en Lyske Boersma
Joure (Friesland)

We waren al een paar keer bij mensen op visite geweest waar ze een 'waterontharder' hadden. Dan denk je eerst: wat moeten we daar nou mee? Maar, als je dan hoort dat er helemaal geen kalk meer in het water zit, en dus ook niet meer in je douche, je apparaten en je WC, of waar dan ook, dan begin je er over na te denken. Toen waren we op een duurzaamheidsbeurs en daar kwamen we het bedrijf Aquacombi tegen.

Het leuk is dat ik sinds de AquaCell veel beter voor mijn huid kan zorgen omdat die nu veel beter geworden is. Ik douchte misschien 1 keer, of hooguit 2 keer in de week want ik had een hele droge huid. En nu elke dag! Dat is toch een feest, tenminste, voor mij is dat een feest.

Ik ben Theo en ik ben getrouwd met Lyske, ook al 45 jaar. En in die tijd zijn we eigenlijk altijd al met het milieu bezig geweest. In een wasmachine maar in alle apparaten waar verwarmingselementen in zitten zet kalkaanslag zich af. En, des te meer kalk, des te meer elektriciteit het apparaat nodig heeft.

Nou, en de AquaCell is een ontkalker die het fantastisch doet. Alle kalkaanslag gaat weg, zelfs uit de leidingen en ook uit de kranen. Je hebt veel minder werk bij het douchen, de badkamer blijft mooi schoon. Dat is toch fantastisch. Ik ben erg blij dat we een AquaCell waterontharder gekocht hebben...

Overtuigd door het verhaal van Theo en Lyske Boersma?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat