1. Home
  2. Ervaringen
  3. Een nieuw huis verdient een AquaCell

“Een nieuw huis verdient een AquaCell”

Elk huis met hard leidingwater verdient een AquaCell waterontharder, vindt de gepensioneerde ondernemer Peter Alderden. “Maar een nieuw huis zeker, met al je kostbare sanitair en apparatuur.” Hij is blij dat hij na enig treuzelen tot de aanschaf overging. En zijn echtgenote niet minder.

Peter Alderden

Peter Alderden Aalsmeer (Noord-Holland)

Zes jaar geleden verkochten ze hun rozenkwekerij in Aalsmeer en lieten ze een huis bouwen op een kavel waar ze gelukkig de hand op konden leggen. Toen hadden ze natuurlijk direct ook een AquaCell waterontharder moeten laten installeren. “Maar ja, da’s wijsheid achteraf”, zegt Peter Alderden. En dus werd het de eerste jaren flink poetsen om de badkamer en ander sanitair kalkvrij te houden.

“Want het water hier is erg hard”, weet Alderden. “En je hoort dus wel ‘ns wat over onthardingsapparaten en dat er verschillende soorten zijn en dat ze best wel wat kosten. Maar ik kreeg een folder over zo’n ding in handen en ik werd toch wel nieuwsgierig, dus toen ben ik me maar eens verder gaan oriënteren. En uiteindelijk hield ik aan AquaCell toch het beste gevoel over. Hij is met een aanschafprijs van ruim 2000 euro zeker niet de goedkoopste, maar er zijn meer dingen die prijzig zijn en wij kunnen het ons gelukkig veroorloven.”

Uitzicht op een soepeler huid

Wat de doorslag gaf om tot aanschaf over te gaan was de stille hoop van Peter Alderdens echtgenote. “Zij heeft een erg droge huid, vooral na het baden, en ze moet dus heel vaak met crèmes smeren; anders gaat de huid schilferen. Maar ze had meer dan eens gelezen dat zacht water een droge huid tegen ging. Een waterontharder zou voor haar wel eens een uitkomst kunnen zijn.”

Peter Alderden had daar wel vertrouwen in. “Ze zijn van AquaCell bij ons thuis in een proefopstelling de werking komen demonstreren. Dat is verbazingwekkend om te zien! Zo puur en zuiver, dat ontharde water. En zo smaakt het ook. Je ziet het bovendien aan het verschil in schuim als je een druppeltje zeep in een tester doet met gewoon kraanwater en een met onthard water. We gebruiken sinds we de AquaCell hebben veel minder zeep en shampoo. En natuurlijk hoeven we geen kranen en tegels meer te poetsen. Zelfs onze kinderen en kleinkinderen zijn er enthousiast over.”

En mevrouw Alderden? Hoe is het haar vergaan? “Oh ja! Heel goed! Die was direct van haar probleem met die droge huid af. Ze is er heel blij mee.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi