1. Home
  2. Ervaringen
  3. Geen kalk meer, poetsen doe ik bijna met plezier

“Geen kalk meer, poetsen doe ik bijna met plezier”

In 2013 lieten Hilda en Walter de Bruijn uit Joure een AquaCell in hun woning plaatsen. “We kregen een nieuwe badkamer. In de oude badkamer hadden we altijd last van kalkaanslag en dat betekende vrijwel dagelijks schrobben met allerlei middeltjes die je liever niet gebruikt.” Sinds de installatie van de AquaCell hoeft dat niet meer. “Schoonmaken doe ik nu bijna met plezier. Eens per twee weken is voldoende.”

Hilda de Bruijn

Hilda de Bruijn Joure (Friesland)

Hilda (53) heeft een eigen schoonheidssalon aan huis, man Walter werkt als OIM (Offshore Installation Manager) op een boorplatform. “We wonen al ruim dertig jaar in Joure. Sinds 16 jaar wonen we in ons huidige huis en vijf jaar geleden was het tijd voor een nieuwe badkamer. Dat werd er één met zo’n grote glazen wand. Prachtig; maar het is eindeloos poetsen op zo’n wand als die vol zit met kalkvlekken.” Omstreeks die tijd stuitten ze op AquaCell.

Demonstratie overtuigt

Toen familie De Bruijn op internet ook nog positieve verhalen las, was de keuze gemaakt: er moest een afspraak komen. Na afloop waren ze overtuigd: de AquaCell werd besteld.

Prijskaartje snel vergeten

“Het is een investering van zo’n 2000 euro, maar dat ben je snel vergeten als je de voordelen ervaart. De badkamer hoef ik niet meer te schrobben, middeltjes tegen kalk kan ik achterwege laten. Iedereen die een nieuwe badkamer neemt, zou een AquaCell mee moeten nemen in de verbouwing. Compact, zonder stroomaansluiting, het past praktisch in ieder huis”.

Fijn douchen, heerlijk drinken

Ook tijdens het douchen ervaart Hilda de voordelen van zacht water. “Het water voelt heerlijk zacht aan. Ik vind het ook lekkerder. Regelmatig vragen gasten me welk merk water ik schenk. Als ik dan zeg dat het kraanwater is, geloven ze het niet. Thee en koffie smaken beter en het koffiezetapparaat en de waterkoker hoef ik niet meer te ontkalken.”

Behoud van apparatuur

“Laatst kwam een monteur van datzelfde koffiezetapparaat langs en hij was zeer verbaasd: ‘Het apparaat is van binnen nog als nieuw. Normaal gesproken had u na zes jaar een nieuwe moeten kopen‘, zei hij. Tel daarbij op dat onze vaatwasser en wasmachine langer meegaan, én dat we veel minder zeepproducten gebruiken. Daar wordt iedereen toch enthousiast van?”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi