Geen kalkaanslag in de badkamer; koffiezetapparaat is schoon

Ik ben Gerrit Lankamp en jullie zijn hier Rijssen op de Veeneslagen 46. De aanleiding om te gaan kijken naar de AquaCell was de badkamer. We hebben nu ruim een jaar de nieuwe badkamer. En daar kwam weer nieuwe kalkaanslag. Allemaal witte strepen op de tegels. We hebben het toen eerste geprobeerd met een waterontharder om de koperen leidingen (een magneet: red) maar dat werd hem niet. Dus toen we een advertentie zagen van AquaCell hebben we gebeld en vervolgens hebben we een demonstratie gehad.

Gerrit en Anja Lankamp
Gerrit en Anja Lankamp
Rijssen (Overijssel)

En ja; toen was ik om. Je moet het gewoon meemaken, je moet gewoon zien wat het verschil is. Als ik kijk naar de kraan in de badkamer, of als ik kijk naar de kraan in de keuken: die zijn gewoon schoon. Als ik kijk naar het koffiezetapparaat in de keuken, naar het pijpje waar het water doorheen gaat: ook gewoon schoon!

Je kunt de AquaCell overal plaatsen. Onder de grond, boven de grond, in een kastje. Het maakt niet uit en je kunt er zo weer bij. Het zout vullen is erg handig. Je hebt gewoon blokken zout namelijk. Het is heel simpel en makkelijk.

Ik vond het eerst gewoon veel te duur. Ik dacht eerst: ik kan mijn geld wel beter besteden! Totdat Gerrit aangaf dat hij het toch echt wel wilde doen. Toen zei ik: doe maar maar ook omdat je de garantie had dat wanneer ik het er achteraf niet mee eens zou zijn of dat ik het niet zou merken in de praktijk dan mocht ik de AquaCell weer terugsturen binnen 3 maanden. Daar was ik heel erg blij mee. Maar, na een week was ik om!

De kranen in de de oude badkamer? Dat was verschrikkelijk. Die was helemaal aangekoekt van de kalkaanslag. Er zat gewoon een witte laag overheen die ook niet meer schoon te krijgen was.

En nu? Nu ga je er na het douchen gewoon even met een doekje overheen of met je handdoek en het is schoon EN droog, het is gewoon klaar.

Het water smaakt daarbij echt anders, je huid is minder droog, en de kalk is weg. Na een week zag ik al in de badkamer dat die hele kalkstreep weg was, en ik dacht nou: ongelofelijk!

Overtuigd door het verhaal van Gerrit en Anja Lankamp?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat