1. Home
  2. Ervaringen
  3. Wat ze beloven is ook zo, geen kalkaanslag meer verwijderen!

“Wat ze beloven is ook zo, geen kalkaanslag meer verwijderen!”

"Ach, ik liep al jaren te mopperen over al die kalkaanslag. De badkamer moest ik regelmatig schrobben en ook de waterkoker behandelde ik regelmatig met schoonmaakazijn. Wat een genot dat dat nu over is!" Tineke Koopmans uit Akkrum maakt er geen geheim van: ze zou niet meer zonder de AquaCell-waterontharder kunnen. "Die wil ik niet meer kwijt!"

Tineke en Govert Koopmans

Tineke en Govert Koopmans Akkrum (Friesland)

"Vlak voordat het apparaat hier geïnstalleerd werd, gaf ik de spoelbak in het aanrecht nog een schrobbeurt. Dat moest hiervoor helaas zeer regelmatig, zeker een paar keer per week. Maar wat schetst mijn verbazing? Sinds we de AquaCell in huis hebben, glimt de spoelbak nog steeds." Voor de goede orde: we spreken Tineke Koopmans bijna 2 maanden na installatie van de waterontharder!

"We wonen nu ongeveer 5 jaar in dit huis. In de tussentijd hebben we er veel aan gedaan en regelmatig kwam een waterontharder ook wel ter sprake. Maar eigenlijk was er altijd wel iets wat we op dat moment nóg belangrijker vonden." En dus ging Tineke toch maar weer aan de slag met schoonmaakazijn en andere (chemische) middelen om het huis schoon te krijgen. Samen met haar man Govert (63 en werkend als adviseur bij een verzekeringsmaatschappij) bleef ze mopperen over al die kalk in het leidingwater.

Oplossing voor kalkprobleem

"Toen hebben we toch maar informatie ingewonnen bij Aquacombi", vertelt Tineke (61 en druk als vrijwilliger en huisvrouw). Dat Friese familiebedrijf brengt in Nederland de AquaCell-waterontharder op de markt en juist dat ontkalkingsapparaat leek het echtpaar Koopmans de ideale oplossing voor hun probleem. "Ik zag regelmatig een ervaringsverhaal over deze ontharder langskomen in de krant en die verhalen zagen er altijd goed uit. Dus het moest er maar van komen."

Toeval bestaat niet, zo bleek. "Net nadat wij de aanvraag voor informatie de deur uit hadden gedaan, spraken we met vrienden. Die vertelden ons heel enthousiast dat ze net zelf een AquaCell hadden aangeschaft. Ze waren er zeer lovend over. Dus toen Aquacombi hier langskwam om een demonstratie te geven, hadden we eigenlijk al besloten dat we er één zouden aanschaffen. De uitstekende en eerlijke voorlichting versterkte dat voornemen alleen maar."

"Ja, je bent wel een behoorlijk bedrag kwijt. Ruim tweeduizend euro is niet niets. Maar ik ben er nu na een paar weken al van overtuigd dat het ons alleen maar voordelen zal brengen. We merken allereerst dat we veel minder zeep en schoonmaakmiddelen gebruiken. Niet alleen fijn voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Zo slaan we dus twee vliegen in één klap", vertelt Tineke. "De theeglazen zijn bijvoorbeeld ook mooi schoon, en ook de waterkoker zit niet meer onder de kalk."

Zacht water, zachte huid

"Daarnaast merken we het bijvoorbeeld onder de douche. Het water voelt veel zachter en het lijkt na afloop wel of je crème op je huid hebt gesmeerd! Onlangs las ik dat er in een bejaardenhuis dure douchekoppen waren geïnstalleerd, die telkens weer kapot gingen door de kalk. Moesten ze steeds vervangen of repareren. Ik denk dan: investeer in een goede waterontharder en je bent van veel ellende af!"

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi