1. Home
  2. Ervaringen
  3. Ik droog mijn douchecabine nooit af. Geen spoor van kalk met de AquaCell

“Ik droog mijn douchecabine nooit af. Geen spoor van kalk met de AquaCell”

In Amstelveen is het kraanwater tamelijk hard; er zit flink wat kalk in. Voor Jean-Paul Geerets reden om een AquaCell waterontharder aan te schaffen. Eigenlijk alléén voor het comfort van de badkamer die hij niet hoeft te drogen en te poetsen, maar die toch vrij blijft van kalkaanslag. Hij ontdekte niettemin méér voordelen.

Jean-Paul Geerets

Jean-Paul Geerets Amstelveen (Noord-Holland)

Toen zijn wasmachine na lange jaren van dienst wat kuren begon te vertonen, besloot Jean-Paul Geerets dat er een nieuwe moest komen. Maar voor hij tot die aanschaf overging, wilde hij éérst weten hoe hard zijn leidingwater was. Deed zijn AquaCell waterontharder na twee jaar nog steeds wat hij doen moest: het leidingwater in Geerets’ Amstelveense appartement kalkvrij maken? Het antwoord was ondubbelzinnig. De hardheid van zijn kraanwater bleek na meting 0 dH te zijn: totale afwezigheid van kalk dus. Het nieuwe witgoed kon dus besteld worden.

Ramen drogen vanzelf zónder strepen

“Alweer een tijd geleden had een kennis van me een huis laten bouwen. Hij vertelde me toen dat hij direct een waterontharder had laten installeren. Alle warmwater-apparatuur in zijn huis was immers ook gloednieuw. En kalk is daar slecht voor. Maar hij was ook heel enthousiast over het effect op zijn sanitair. En hij waste zijn ramen, droogde die niet en hield toch geen kringen over. ‘Dat is een geniale oplossing’ dacht ik toen. En die gedachte is kennelijk blijven hangen.”

‘Ik had eerder een AquaCell moeten aanschaffen’

Toch duurde het nog vier jaar voor Jean-Paul Geerets zelf tot de aanschaf van een AquaCell overging. “Eigenlijk niet zo handig. Want twee jaar daarvoor had ik mijn nieuwe appartement betrokken. Als ik nu terugkijk wat die ontharder heeft gedaan, dan had ik hem toen al moeten kopen.”

Het grootste voordeel noemt Geerets het wegblijven van kalkaanslag in zijn badkamer. “Als ik ’s ochtends gedoucht heb droog ik de wanden niet af. Kom ik ’s avonds terug, dan zijn de wanden opgedroogd zonder één spoor van aanslag. Ook mijn waterkoker blijft brandschoon. En je hebt duidelijk minder zeep en shampoo nodig.”

Een heel plezierig contact

Wat hij precies bespaart heeft hij echter nooit uitgerekend. “Het is natuurlijk best een flinke investering – ruim 2000 euro – maar het is mij altijd om het comfort te doen geweest. Als je het zo beziet is het een goede koop geweest. De AquaCell doet wat hij doen moet – naar volle tevredenheid.”

En waar hij ook zeer tevreden over is: “Ik ervaar het contact met de firma als heel plezierig. Toen ik ze op Google had gevonden en een mail met vraagjes had gestuurd, kwam er prompt een uitvoerig antwoord terug. Later is er iemand bij me langs geweest voor meer uitleg en een demonstratie. Pas toen heb ik het apparaat voor het eerst gezien, haha.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi