Hard water is niet meer hard voor de huid van Lisa uit Veenhuizen. Die heeft een AquaCell

Ik ben Lisa en ik ben 10 jaar en ik woon in Veenhuizen, samen met mijn ouders en mijn broer. Voordat de AquaCell er was had ik na het douchen heel veel jeuk, en rooie vlekken. Ik mocht eerst ook geen varkensvlees en chocola. Maar nu eet ik dan soms wel een beetje varkensvlees of soms ook wel een beetje chocola ofzo sinds de AquaCell er dan is. Ik ben nu echt blij dat de AquaCell er is omdat ik nu minder jeuk krijg na het douchen.

Fam. Keur
Fam. Keur
Veenhuizen (Drenthe)

Ik ben Sander Keur en ik ben de vader van Lisa. Wij kochten de waterontharder in eerste instantie voor de badkamer. En, toen bleek dat Lisa er met haar huidproblemen enorm veel voordeel van had. Als wij eerder hadden geweten dat de AquaCell Lisa zo goed had gedaan dan hadden we het apparaat allicht al 10 jaar eerder gekocht. En, misschien zelfs dan wanneer hij nog ietsje duurder was geweest. Dan hadden we iets langer doorgespaard en toch de AquaCell aangeschaft alleen voor haar.

Ik ben de broer van Lisa en ik ben voor haar ten eerste heel erg blij nu ze geen jeuk meer heeft. En, nou: ik ben voor mezelf heel blij dat ik de auto nou niet meer hoef at te zemen, na het wassen... : )

Ik ben Annet en ik ben Lisa's moeder, en ik ben heel erg blij met een badkamer die je niet meer elke week hoeft te ontkalken. Maar, ik ben misschien nog wel het allergelukkigst met een tienjarige dochter die ik nu eigenlijk voor het eerst in haar leven stil in haar bed liggen 's nachts...

Overtuigd door het verhaal van Fam. Keur?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat