1. Home
  2. Ervaringen
  3. Huidirritatie verdween na aanschaf van een AquaCell waterontharder

“Huidirritatie verdween na aanschaf van een AquaCell waterontharder”

“Het was een flinke investering, maar mijn dochter is het dik waard. We zijn extreem blij.”

Familie Van der Plas

Familie Van der Plas Nieuw-Vennep (Noord-Holland)

Het aantal mensen dat zijn huidklachten ziet verminderen of zelfs verdwijnen na plaatsing van een AquaCell waterontharder, lijkt almaar te groeien. Ook bij kleinere klachten kan zo’n succes van grote betekenis zijn. De 13-jarige dochter van de familie Van der Plas uit Nieuw-Vennep kan het beamen.

Een huidaandoening hoeft niet ernstig te zijn om je er toch bij tijden een tikje ongelukkig van te voelen. Eric van der Plas zag het aan zijn tienerdochter. Soms kreeg ze zomaar een soort huiduitslag: jeukende bultjes waarvan de oorzaak onduidelijk was. Noch ouders noch dochter vonden het zo extreem dat ze er de huisarts voor bezochten. Maar Eric ging wel op internet zoeken naar aanknopingspunten. Zo stuitte hij op hard leidingwater als mogelijke boosdoener. “Ik las een aantal ervaringen van mensen die na het plaatsen van een waterontharder ineens verlost waren van hun eczeem of uitslag. Interessant genoeg om dat spoor verder te volgen.” Het bleek het juiste spoor. Eric schafte een AquaCell waterontharder aan en vanaf dat moment heeft dochterlief geen huidklachten meer. “Bovendien is ze verlost van die vervelende klitten in haar lange haar.” En er zou nóg een bonus volgen.

Minder huidproblemen, geen kalkaanslag

Achteraf was het helemaal niet zo’n klus om het juiste besluit te nemen. “Ik had vastgesteld dat die ontharder moest komen. Maar welk systeem? Je vindt op internet van alles aangeboden, van magneten tot grote apparaten. En toen bleek ineens dat mijn zus zo’n ding heeft. Ze was er heel enthousiast over. Háár reden om er een aan te schaffen was de eeuwige kalkaanslag in met name de badkamer. Dat klonk mij ook wel interessant in de oren – dat wekelijkse poetsen vindt niemand toch leuk? – maar ik beschouwde het als een prettige bijkomstigheid. Mij ging het echt om het effect op de huid.”

Zacht water

Van de informatie die Eric op internet vond sprak die over de AquaCell hem het meest aan. Hij vroeg en kreeg een demonstratie aan huis. “Dat was heel duidelijk en overtuigend. Ongelooflijk, zo zacht als onthard water is. Onder de douche, bij het wassen, voelt het zó glad aan, alsof er iets crèmigs in opgelost is. En zelfs mijn koffie smaakt zachter dan ooit.” Eric is – zoals hij zelf zegt – een koffiefreak. Hij maalt voor zijn espresso zelf zijn bonen en hij gebruikte altijd bronwater. Nu niet meer; het ontkalkte leidingwater is nóg zachter.

Verschil

“Als we terug zijn van vakantie of als ik na een hotelovernachting weer thuis douche; dan ervaar je het grote verschil ineens weer.” De crime van het poetsen met heftige schoonmaakmiddelen is zo goed als verleden tijd, de espresso smaakt nergens zo lekker als thuis gemaakt met kraanwater, maar bovenal: dochterlief is verlost van haar huidirritatie. “Het was een flinke investering, maar mijn dochter is het dik waard. We zijn extreem blij.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi