“Kalkvrij water door de AquaCell bij Frank de Keijzer in Heerhugowaard”

Ik ben Frank de Keijzer en ik ben woonachtig in Heerhugowaard. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen waarvan er nog twee thuis wonen.

Frank de Keijzer
Frank de Keijzer
Heerhugowaard (Noord-Holland)

De reden dat wij de AquaCell waterontharder hebben aangeschaft berust op toeval. Door een pop up op internet ben ik me er in gaan verdiepen, en toen raakte ik echt wel overtuigd van de voordelen van de AquaCell.

AquaCell goed voor apparatuur

De aanschafprijs van de AquaCell lijkt hoog maar dat is hij niet. Buiten de directe besparingen die je hebt op reinigingsmiddelen en het behoud van je apparatuur, biedt de AquaCell ook nog het fijne gevoel op je huid en de smaak van het water. En, dat is niet in geld uit te drukken. Het is gewoon een goed gevoel.

Toen ik mijn auto's ging wassen -dat doe ik altijd met een hogedrukspuit waar een schuimset op gemonteerd is- werd de hoeveelheid schuim door het zachte water ineens heel massaal. Dus mijn vrouw kwam twee dagen later thuis en die dacht dat er sneeuwresten lagen. Zo dik was het schuim geweest. En, de auto's drogen erna perfect kalkvrij en streeploos op.

Het voordeel van de AquaCell waterontharder is naast het feit dat het directe besparingen oplevert, ook een goed gevoel voor jezelf oplevert. En dat is een extra voordeel dat niet in geld uit te drukken is.

Overtuigd door het verhaal van Frank de Keijzer?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat