“Houtenaar Marco Altena wil mensen graag de voordelen van een AquaCell-waterontharder laten zien”

“Ik ben zelf een enthousiaste ervaringsdeskundige. Dat helpt!”

Marco Altena
Marco Altena
Houten (Utrecht)

Hij stuurde op de bonnefooi een open sollicitatiebrief naar Aquacombi in Joure. En nu, ruim een half jaar later, treedt hij in dienst bij het bedrijf dat het apparaat in Nederland distribueert waar hij zelf al ruim 3,5 jaar enthousiast gebruik van maakt. We hebben het over Marco Altena uit Houten, die namens de firma Aquacombi mensen in de (ruime) regio Utrecht gaat vertellen over de voordelen van de AquaCell-waterontharder. Want die voordelen, die zijn er.

Veel last kalkaanslag in de badkamer

“Zeker weten”, opent de enthousiaste Houtenaar. “Wij hebben hier in de omgeving erg hard water. De Duitse Hardheid is 13 á 14 en dat betekent dat we bijvoorbeeld veel last hadden van kalkaanslag in de badkamer en in apparaten waarmee je water gebruikt. Erg frustrerend en tijdrovend: we moesten telkens weer poetsen, schrobben en schoonmaken. Nadat we de AquaCell hadden laten installeren, hoeft dat niet meer. Door de waterontharder is de hardheid namelijk 0!”

Sinds eind vorig jaar zat Altena zonder werk thuis, omdat hij was opgestapt bij zijn vorige werkgever. “Ik besloot om in mijn netwerk op zoek te gaan naar een commerciële functie voor drie of vier dagen, die ik ook kon combineren met mijn gezinsleven.” Dat was dus open sollicitaties-sturen geblazen. Ook naar Aquacombi. “Met de mededeling dat ik als enthousiaste ervaringsdeskundige van de AquaCell potentiële klanten natuurlijk heel goed zou kunnen vertellen waarom ze het apparaat zouden moeten aanschaffen.” Die zienswijze sprak Aquacombi zichtbaar aan, want toen er een vacature voor een vertegenwoordiger in Utrecht en omgeving vrij kwam, mocht Altena zich komen presenteren.

De AquaCell werkt zonder elektriciteit

Sinds begin oktober is hij nu in dienst bij het bedrijf. “Ik ben eerst met directeur en oprichter Gerrit Dijkstra op pad geweest en ook met een monteur. Ik wist al veel van de voordelen van de AquaCell, maar ben nu ook op de hoogte van de technische aspecten. Dat het apparaat volledig stroomloos werkt, wist ik natuurlijk al. Maar hoe precies, dat kan ik nu ook feilloos uitleggen aan geïnteresseerden.”

Dat het apparaat zonder elektriciteit werkt, is uniek. “Alle andere waterontharders werken op stroom, wat de consumenten uiteraard in hun portemonnee voelen. Bij de AquaCell heb je de aanvankelijke aanschafprijs en van tijd tot tijd de kosten voor nieuwe zoutblokken (zout, waarmee de harscellen in de waterontharder wordt gespoeld). Verder zitten er geen extra kosten aan vast. Sterker nog: Aquacombi geeft bij iedere verkochte AquaCell een volledige garantie van 5 jaar. Daar heb je dus geen omkijken meer naar.”

En meteen na aanschaf profiteer je wel van de vele voordelen. “Je bespaart zeker 60% op bijvoorbeeld zeep”, vertelt Marco enthousiast. “Zowel in de vaatwasser als in de wasmachine, maar ook onder de douche hoef je aanzienlijk minder zeep te gebruiken. En hoef je dus ook minder weg te spoelen, wat ook nog eens goed is voor het milieu!”

Over het milieu gesproken: poetsen van badkamertegels, sanitair, kranen en douchekoppen met antikalkmiddelen of azijn is na aanschaf van de AquaCell ook verleden tijd. Zo komen er een stuk minder nare middeltjes in de waterleiding terecht. Marco weet nog een belangrijk pluspunt van kalkloos water bij consumenten. “Mensen die last hebben van huidaandoeningen of een droge en geïrriteerde huid, kunnen er zeker ook baat bij hebben. Het water is namelijk veel zachter. Dat merk je bij het douchen, en zeker mensen met huidklachten zullen dat merken!”

Zeker 60% besparen op zeep

Met andere woorden: door te investeren in de aanschaf van een waterontharder, besparen mensen kosten, doordat ze minder zeepproducten en geen antikalkmiddelen hoeven aan te schaffen. Het levert tijdswinst op, want er hoeft veel minder gepoetst te worden in met name de badkamer. En investeren ze in een beter milieu én in meer comfort.

Geen spijt van de AquaCell

Marco Altena kan dat feilloos uitleggen. Vraag hem gerust langs te komen, u zult er geen spijt van krijgen!

Zelf de kracht van zacht ervaren?

Offerte aanvragen