“Oplossing kalkaanslag: gelukkigste man van de wereld in Zuidwolde”

We zijn in Zuidwolde aan het Suuddal 47, en ik ben Harry Bulthuis.Wij hebben een aantal apparaten die wel eens ontkalkt moeten worden. Ik heb zelf een c-pap voor mijn apneu en die moest ik zo vaak reinigen dat ik dacht: als er nou iets bestaat voor die kalk in dat apparaat dan ben ik de gelukkigste man van de wereld.

Harry en Wil Bulthuis
Harry en Wil Bulthuis
Zuidwolde (Drenthe)

Ik heb AquaCell gebeld en gezegd dat we belangstelling hadden. Wil, mijn vrouw was daar ook erg voor. vervolgens was er uitermate vriendelijk en leuk contact.

Ik merk aan mijn apneu apparaat dat ik het apparaat eigenlijk niet meer hoef te reinigen. Dat gaat dus perfect, dat ziet er mooi uit. De wasbak ook. Als er nu vlekken inzetten dan weet ik dat ik er alleen even met mijn vinger doorheen hoef omdat het slechts wat scheerzeep is dat achter blijft en dat het niet van de kalkaanslag is.

Wij staan nog wel eens samen af te wassen wil en ik en dan moet ik oppassen dat de glazen me niet uit mijn handen vallen. Ze zijn super glad namelijk.

Wij hebben het er wel eens vaker over gehad waarbij we tegen elkaar zeiden dat het toch fijn zou zijn als het water niet zoveel kalk zout bevatten waardoor we de wastafels, en de WC en genoeg andere dingen waarvan je normaal altijd zegt: he, vervelend al die kalkaanslag. Nou, dat hebben we nu dus niet meer.

Ik maak de douche wel droog. Nadrogen. Maar, het blijft vervolgens glad en schoon. Er zijn allerlei voordelen waarvan ik denk; ik merk het aan mijn portemonnee, en aan de andere kant voelt het gewoon zacht aan. En dat vind ik toch wel een heel groot voordeel!

Overtuigd door het verhaal van Harry en Wil Bulthuis?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat