“Waterontharder in Ravenstein bij Koos en Wil Zwijnenburg: Badkamer zonder kalkaanslag!”

Ik ben Koos Zwijnenburg. Ik ben getrouwd met Wil Zwijnenburg.

Koos en Wil Zwijnenburg
Koos en Wil Zwijnenburg
Ravenstein (Noord-Brabant)

Wij moesten altijd alles ontkalken. Dat was in de douche zo omdat de tegeltjes wit uitsloegen, en de douchewand leek wel van mat glas. Nou, daar hebben we nu geen last meer van.

Wat AquaCell levert is 100% grandioos. Wij hebben geen stroom nodig voor zacht water. Het wordt zo rechtstreeks op de waterleiding aangesloten en meer hebben we niet nodig.

In December besloten we om een stoomcabine te kopen in de douche. Daar zitten van die jets in. Dat zijn van die kleine gaatjes en het water is hier in Ravenstein zo enorm hard dus we zeiden: Ja, dat is in een mum van tijd verstopt en dan kunnen we er niets meer mee doen. Dus toen zijn we aan het zoeken gegaan en kwamen we bij AquaCell uit.

Toen hebben we een afspraak gemaakt. Dat sprak ons zo aan en met name zijn verhaal dat we gelijk hebben gezegd: doen!

Nou het zijn absoluut geen stugge Friezen! Zo staan ze misschien wel bekend maar gelijk mijn eerste contact aan de telefoon was heel erg positief.

Als ik zie wat je minder hoeft te gebruiken qua shampoo, qua wasmiddel in de wasmachine. Het scheelt meer dan helft. Je hebt geen anti-kalk middelen meer nodig. Ik denk dat je de investering er binnen een jaar uit hebt.

Als je last hebt van kalkaanslag of hard water: ga overstag want die paar duizend euro, echt: ze zijn het helemaal waard!

Overtuigd door het verhaal van Koos en Wil Zwijnenburg?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat