Waterontharder van AquaCell in Huizen tegen eczeem, en kalkaanslag espressoapparaat

Ik ben ben Franco de Vita, geboren in Napel, woonachtig in Huizen en opgegroeid in Twente, samen met mijn vrouw en met mijn dochter. Ja, de hoofdreden om een waterontharder aan te schaffen was de problemen die mijn vrouw ondervindt met hard water en haar huid, maar teven hebben we dus de extra voordelen meegepakt. Ik hoef nu ons espresso apparaat niet meer te ontkalken en we kunnen veel minder zeep gebruiken bij het draaien van de wasmachine. Al die extra voordelen zijn gewoon een mooie nice-to have!

Franco de Vita
Franco de Vita
Huizen (Noord-Holland)

Ik ben Anna de Vita en ik ben 18 jaar. De eerste keer at ik merkte dat er iets anders was met het water, was toen ik mijn haar ging wassen. Toen merkte ik namelijk dat het langer duurde voordat de shampoo eruit was gespoeld. Ik vind het wel fijn voor mijn moeder omdat zij er heel veel profijt van heeft.

Mevrouw de Vita: Ik heb al jaren eczeem en astma. De laatste jaren zo erg dat het ook naar mijn gezicht toeging, en dat is voor een vrouw natuurlijk verschrikkelijk. Ik kon hier bijna niet onder de douche, althans niet lang en zonder zeep. Toen zijn we op onderzoek uitgegaan en we kwamen in gesprek met een vriend van ons die arts is en die vertelde ons dat het aan de kalk lag in het water.

Mijn man heeft op internet gezocht en toen kwamen we eigenlijk bij jullie uit. Toen hebben we een gesprek gehad waarna de AquaCell waterontharder op proef is geweest. Ik merkte al heel snel dat het water zo zacht was aan mijn huid, mijn handen en vooral mijn gezicht waar ik het op dit moment het ergst heb. Dat was gewoon fantastisch. En, het is nog steeds fantastisch en daarnaast smaakt het water ook nog heel erg lekker...

Overtuigd door het verhaal van Franco de Vita?

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat