1. Home
  2. Ervaringen
  3. Waterontharder Wijk bij Duurstede

“Waterontharder Wijk bij Duurstede”

26-4-2011 - Meneer en mevrouw Arends vertellen over hun zacht water ervaringen. In maart 2009 kwamen ze naar Wijk bij Duurstede en hoorden toen van andere mensen dat er waterontharders bestonden. Meneer Arend ging toen vervolgens op internet zoeken. Vooral het ontbreken van elektra aan de AquaCell sprak hem erg aan.

Fam. Arends

Fam. Arends Wijk bij Duurstede (Utrecht)

Mevrouw Arends had blaasjeseczeem aan haar handen voordat de waterontharder in huis kwam. Twee weken na installatie was haar eczeem verdwenen en is daarna nooit meer teruggekomen. Meneer Arends drinkt veel water, maar toen ze naar Wijk bij Duurstede kwamen had hij geen zin meer om veel water te drinken. Sinds de AquaCell drinkt hij het weer met plezier.

De glazen douchewand blijft perfect schoon. Even naspoelen, trekkertje erover heen en klaar. Niks geen antikalk meer. Mevrouw Arend besluit met: "Het is gewoon ideaal, ik vind het fantastisch!"

Wij zijn hier in Maart 2009 hier komen wonen. En door mensen in de buurt kwamen we erachter dat er waterontharders bestonden. Dan ga je zoeken en kom je al snel bij de AquaCell waterontharder uit.

Dat zag er heel erg professioneel uit, en zonder elektra. Want, ik dacht: Dat ding moet zichzelf kunnen onderhouden en niet uitvallen wanneer mijn stroom ook uitvalt.

Ik had blaasjeseczeem aan mij handen en dat ging nooit weg wat ik er ook opsmeerde. Ik had de meest rigoureuze smeersels maar niks hielp. En toen wij twee weken de AquaCell waterontharder hadden was mijn eczeem weg! En, ik heb het nooit meer terug gehad.

Ik drink veel water maar toen ik hier pas heen verhuisde had ik helemaal geen zin meer om dat harde water te drinken. Dus dan ga je alternatieven zoeken maar water is gewoon lekker. Nu drink ik weer veel water want dat vind ik lekker.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi