Iedere huid houdt van zacht
Zacht houdt van AquaCell

Iedereen is uniek, en dat geldt ook voor onze huid. De een heeft nooit last van huidproblemen, de ander kampt er regelmatig of zelfs dagelijks mee.
Helemaal in de herfst en de winter, als de huid vaak een stuk droger is. Heeft uw huid wat meer zorg en aandacht nodig, dan kan het zachte, kalkvrije water uit de AquaCell van veel betekenis zijn.

Iedere huid houdt van zacht Partner Huidfonds

De huidtypen die wat extra zorg vragen

Naarmate we ouder worden, wordt de huid dunner en kwetsbaarder. Dit komt onder andere doordat de aanmaak van collageen in de huid afneemt (collageen is een van de hoofdbestanddelen van ons bindweefsel). Ook een extreem lichte huid geeft snel huidproblemen, en een donkere of gemengde huid wordt over het algemeen sneller droog en soms schilferig. De tere babyhuid is ook extra gevoelig voor uitdroging. Zacht in plaats van hard water kan hierin een wereld van verschil betekenen.

AquaCell

100% zacht water, 24 uur per dag

AquaCell biedt 100% kalkvrij water, zonder onderbreking, 24 uur per dag. U stelt zichzelf dus geen moment meer bloot aan hard water en dat is héérlijk voor uw huid, zeker als uw huid extra gevoelig is voor invloeden van buitenaf.

Zacht water zonder kalk (het liefst 100% kalkvrij) zorgt ervoor dat uw huid na het douchen of handenwassen veel minder uitdroogt, waardoor de kans op irritatie en huidproblemen afneemt en u dus minder klachten ervaart.

Eerst ervaren,
dan geloven

De AquaCell op proef bij u thuis

Het zachte water uit de AquaCell
zelf ervaren? Vraag direct een proefplaatsing aan.

Omarm ook ‘de kracht van zacht’ en geniet van alle voordelen van de AquaCell,
niet voor niets de meest verkochte waterontharder van Nederland.