Iedere huid houdt van zacht
Zacht houdt van AquaCell

Iedereen is uniek, en dat geldt ook voor onze huid. De een heeft nooit last van huidproblemen, de ander kampt er regelmatig of zelfs dagelijks mee.
Helemaal in de herfst en de winter, als de huid vaak een stuk droger is. Heeft uw huid wat meer zorg en aandacht nodig, dan kan het zachte, kalkvrije water uit de AquaCell van veel betekenis zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De huidtypen die wat extra zorg vragen

Naarmate we ouder worden, wordt de huid dunner en kwetsbaarder. Dit komt onder andere doordat de aanmaak van collageen in de huid afneemt (collageen is een van de hoofdbestanddelen van ons bindweefsel). Ook een extreem lichte huid geeft snel huidproblemen, en een donkere of gemengde huid wordt over het algemeen sneller droog en soms schilferig. De tere babyhuid is ook extra gevoelig voor uitdroging. Zacht in plaats van hard water kan hierin een wereld van verschil betekenen.

Wat onze klanten zeggen

Maar liefst 83% van onze klanten ervaart een positief effect op de huid bij het gebruik van de AquaCell. En dat terwijl dit voor het merendeel van de klanten niet de belangrijkste reden voor aanschaf was. Van de klanten die de AquaCell specifiek voor het effect op de huid hebben gekocht, ervaart maar liefst 94% een positief effect. Meer weten over ons uitgebreide klantonderzoek?

AquaCell

100% zacht water, 24 uur per dag

AquaCell biedt 100% kalkvrij water, zonder onderbreking, 24 uur per dag. U stelt zichzelf dus geen moment meer bloot aan hard water en dat is héérlijk voor uw huid, zeker als uw huid extra gevoelig is voor invloeden van buitenaf.

Zacht water zonder kalk (het liefst 100% kalkvrij) zorgt ervoor dat uw huid na het douchen of handenwassen veel minder uitdroogt, waardoor de kans op irritatie en huidproblemen afneemt en u dus minder klachten ervaart.

Eerst ervaren,
dan geloven

De AquaCell op proef bij u thuis

Het zachte water uit de AquaCell
zelf ervaren? Vraag direct een proefplaatsing aan.

Ik vraag een proefplaatsing aan

Omarm ook ‘de kracht van zacht’ en geniet van alle voordelen van de AquaCell, niet voor niets de meest verkochte waterontharder van Nederland.

AquaCell is een product van Aquacombi