1. Home
  2. Over ons
  3. Is AquaCell de meest verkochte waterontharder in Nederland?

Is AquaCell de meest verkochte waterontharder in Nederland?

Meest verkochte marktleider

Ja, de AquaCell waterontharder is al jaren de meest verkochte waterontharder in Nederland zoals ook weer bleek uit een recent marktonderzoek van DirectResearch.

Hieruit bleek niet alleen het marktleiderschap maar ook de spontane naamsbekendheid van AquaCell als het gaat over waterontharders verreweg het grootst is. Dit komt doordat mensen vaak over AquaCell horen wanneer ze in aanraking komen met het onderwerp. Ze horen AquaCell op radio en/of zien AquaCell op TV, lezen erover in de kampioen van de ANWB of in specifieke titels zoals Eigen Huis Magazine, een uitgave van de Vereniging Eigen Huis.

Aandacht vragen voor de gevolgen van waterhardheid in het algemeen en natuurlijk de AquaCell waterontharders in het bijzonder. Dit past ook bij de visie van een familiebedrijf waar de doelstellingen meestal wat verder weg liggen. Wij geloven dat dit uiteindelijk de beste route is naar het uitbouwen van een onderneming met een toekomst.

Het bereiken van het marktleiderschap of het zijn van de grootste op zich zegt ons dan ook niet zoveel. Het is slechts een graadmeter. Veel belangrijker vinden we het om een autoriteit te zijn op het gebied van de particuliere markt voor waterontharders. Gerrit - onze pater familias - is bijvoorbeeld voorzitter van de branchevereniging en zit derhalve in zogenaamde normalisatiecommissies die bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor de vormgeving van de zogenaamde waterwerkbladen waarin richtlijnen worden vastgelegd voor de drinkwatersector.

Ook vinden we dat adel verplicht om in het geweer te komen wanneer een drinkwaterbedrijf uit de bocht vliegt in zijn voorlichting naar consumenten. Het kost veel tijd, geld en energie maar soms moet je verantwoordelijkheid nemen vinden wij.

Verantwoordelijkheid nemen om te zorgen dat de voorlichting naar consumenten correct en waar mogelijk wetenschappelijk gefundeerd is.

Ook als er nog geen onderzoek beschikbaar is. Dan gaan we het zelf (laten) onderzoeken zoals enige jaren geleden samen met TNO. Zacht water zou nadelig zijn voor koperen leidingen. Niets van waar toen zelf na een onderzoek van 12 maanden bleek dat zacht water juist een positief effect sorteert op koper.

U kunt dus ook altijd op ons rekenen, ook als het gaat om voorlichting en soms zelfs het bedrijven van een beetje wetenschap voor het krijgen van antwoorden waar u op zit te wachten. We hopen dat u dit blijft opmerken en waarderen.

AquaCell is een product van Aquacombi