1. Home
  2. Ervaringen
  3. AquaCell ontkalker zorgt voor kalkvrije badkamer en zachte thee bij Joris en Ilse Eggink in Borculo

“AquaCell ontkalker zorgt voor kalkvrije badkamer en zachte thee bij Joris en Ilse Eggink in Borculo”

Ik ben Jorik Eggink en we wonen in Borculo in de wijk 'de Schollenkamp'. Die is 5 jaar geleden gebouwd en wij wonen nu net een jaar hier. Ik ben vrachtwagenchauffeur van beroep.

Joris en Ilse Eggink

Joris en Ilse Eggink Borculo (Gelderland)

Sinds dat we hier kwamen wonen hadden wij boven glimmende tegels en die moest je elke dag schoonmaken. Daar was ik al gauw zat van.

Er is hier een vertegenwoordiger geweest van de AquaCell waterontharder en die heeft een paar dingetjes voorgedaan. Dat het water lekker is bijvoorbeeld, en dat er weinig, ..uh, geen kalk meer in zit verder. Nou, toen hebben we er eentje besteld.

Als je je handen gaat wassen dan kun je meteen voelen dat het water anders is. Je handen, maar ook als je onder de douche staat voelt het zachter.

Het grootste voordeel vind ik dat wanneer je na het douche heel licht een handdoek over de kranen haalt dat je klaar bent. Geen kalkvlekken meer en helemaal mooi schoon.

Ilse Eggink:

Wij mij heel erg opvalt: in de vaatwasser kocht je vroeger een blokje en tegenwoordig koop ik een fles poeder. Ik gebruik een theelepeltje en de vaat komt er net zo schoon uit als met het blokje.

Maar, vooral de thee is opvallend. Het smaakt beter, je proeft veel beter de fruitsmaak.

Het is heel veel geld maar je verdient het terug als je ziet dat je veel minder producten hoeft te gebruiken. Voor je wasmachine, voor je vaatwasser. Als je ziet hoeveel minder ik aan het poetsen ben met die badkamer! De glas zit gewoon op de tegels.

Ik wil niet anders meer...

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi