AquaCell waterontharder

de meest verkochte waterontharder van Nederland

Wolkom bij AquaCell. Bij AquaCell zijn we dol op zacht. Niet alleen ons water is zacht, ook alles wat we doen, doen we zacht. We zijn zacht voor onze klanten en voor elkaar. Van oriëntatie tot aankoop, bij installatie én daarna. Zo maken we samen uw wensen waar. Ook dát noemen we ‘de kracht van zacht’.

AquaCell. 100% zacht water, 100% kalkvrij.

AquaCell
Ontdek hier
de voordelen voor uw huid Huid
Partner van het huidfonds

Hoe werkt de AquaCell?


Hoe werkt de AquaCell nu precies? Hoe wordt de kalk uit het water gefilterd waardoor het water zacht wordt? Welke rol speelt het regeneratiezout daarin? En wat is het verschil met wateronthardingsapparaten op stroom?

Lees alles over de werking
AquaCell waterontharder afmetingen

De kracht van zacht

Niet alleen uw vaatwasser, uw espressomachine en uw waterkoker houden van zacht, al uw huishoudelijke apparaten houden van zacht ... 

Zacht water, zonder kalk, zorgt voor een betere werking en een langere levensduur van uw apparatuur. Maar ook voor extra smaakvolle koffie en thee, én voor een heerlijk zachte huid. En uw douche? Die is voor altijd kalkvrij.

AquaCell. De waterontharder met 100% zacht-garantie. 

  • 100% kalkvrij water, 24 uur per dag (zonder onderbreking)
  • Bestaande kalkaanslag verdwijnt
  • Technisch de winnaar van alle waterontharders
  • Werkt volledig zonder stroom
  • Compact van formaat, daardoor in vrijwel elke (compacte) ruimte te plaatsen

Wij leveren en installeren onze waterontharders in heel Nederland. Dus in welke provincie u ook woont: AquaCell staat voor u klaar!

Hoe hard is uw water?

Wist u dat de minimale waterhardheid in {{ $root.user.region.name }} {{ $root.user.region.hardness }} dH is? Dat betekent dat het water {{ $root.user.region.hardness_adjective.replace('+', ' ') }} is. Wilt u meer weten over waterhardheid en wat de gevolgen van hard water zijn? Bekijk het hier

Wilt u weten hoe hard uw water is en wat de gevolgen van hard water zijn? Bekijk het hier

De beste waterontharder in 2022

Tot slot koppelt AquaCell waterontharder al deze kwaliteit aan een concurrerende prijs. Hij wordt via dit formulier namelijk rechtstreeks door ons aan U geleverd, zonder tussenkomst van dealers of wederverkopers. Zo verzekert u zich van de beste waterontharder in 2022 voor de scherpste prijs.

De voordelen van een AquaCell hangen samen met de waterhardheid en het waterverbruik. Hoe hoger de waterhardheid en het verbruik, des te meer kalkaanslag en des te meer waterontharding is nodig. De hardheid van het Nederlandse leidingwater drukken we uit in Duitse graden; 1 dH is 17,8 gram kalk in elke 1000 liter water. Hier kunt u de waterhardheid testen voor uw eigen woonplaats. Lees ook wat hard water nou precies is en hoe waterontharden precies werkt.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 1014 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews