AquaCell waterontharder

Niet alleen uw espressomachine, uw vaatwasser en uw douche houden van zacht; al uw huishoudelijke apparaten houden
van zacht. Met de AquaCell waterontharder is kalkaanslag verwijderen niet meer nodig.

Zacht water, zonder kalk, betekent een betere werking, minder onderhoud en een langere levensduur.
AquaCell, de waterontharder met 100% zacht garantie. En dat alles zonder stroom.

De AquaCell waterontharder

Hoe werkt een AquaCell waterontharder nou precies? En waarom en hoe werkt deze anders dan ouderwetse wateronthardingsapparaten met een stekker?
Hoe wordt de kalk uit het water gefilterd en welke rol speelt het onthardingszout daar nou in? Zorgt dat regeneratiezout eigenlijk voor de werking van de ontharder? En wat is een waterontharder nou precies voor installatie? Hoe wordt het harde water ontdaan van de kalkdeeltjes waardoor het zacht wordt?

Meer over de werking
AquaCell

Hoe hard is uw water?

Wist u dat de minimale waterhardheid in {{ $root.user.region.name }} {{ $root.user.region.hardness }} dH is? Dat betekent dat het water {{ $root.user.region.hardness_adjective.replace('+', ' ') }} is. Wilt u meer weten over waterhardheid en de gevolgen? Bekijk het hier.

Wilt u weten u hoe hard uw water is en wat de gevolgen van hard water zijn? Bekijk het hier.

Coördinator Service & Onderhoud bij AquaCell
Erik van der Ley,
Servicemonteur bij AquaCell
AquaCell medewerker

AquaCell waterontharder

Zelfs Gerrit en Kitty hadden niet kunnen vermoeden dat het zo snel zou gaan met de AquaCell waterontharder nadat ze in 1993 hun bedrijf Aquacombi begonnen in een doodnormale garage van een klein plaatsje in Friesland. Tegenwoordig geven ze met hun kinderen Simon en Esther leiding aan een van de snelst groeiende familiebedrijven van Nederland. Er is praktisch geen Nederlandse postcode meer te vinden waar nóg géén AquaCell ervaringen zijn opgedaan. De 75.000-ste AquaCell waterontharder is 7 oktober 2009 geïnstalleerd bij de familie Rabel in Zwolle en op vrijdag 13 maart 2013 ging waterontharder nummer 125.000 naar de familie Los in Houten. In oktober 2016 bereikten we de volgende mijlpaal: AquaCell #200.000 werd verkocht!

Wat verklaart het succes? Ten eerste de ontwikkeling van een unieke service en garantiesysteem dat minimaal zo goed is als de anti kalk oplossing van AquaCell zelf. Ouderwets en spraakmakend. Letterlijk.

Een waterontharder zonder stekker

Ten tweede de werking en installatiemogelijkheden van de AquaCell waterontharder die anders, betrouwbaarder en vooral beter zijn gebleken dan conventionele alternatieven met een stekker.

De beste waterontharder in 2020

Tot slot koppelt AquaCell waterontharder al deze kwaliteit aan een concurrerende prijs. Hij wordt via dit formulier namelijk rechtstreeks door ons aan U geleverd, zonder tussenkomst van dealers of wederverkopers. Zo verzekert u zich van de beste waterontharder in 2020 voor de scherpste prijs.

De voordelen van een AquaCell hangen samen met de waterhardheid en het waterverbruik. Hoe hoger de waterhardheid en het verbruik, des te meer kalkaanslag en des te meer waterontharding is nodig. De hardheid van het Nederlandse leidingwater drukken we uit in Duitse graden; 1 dH is 17,8 gram kalk in elke 1000 liter water. Hier kunt u de waterhardheid testen voor uw eigen woonplaats. Lees ook wat hard water nou precies is en hoe waterontharden precies werkt.

Wij scoren een 9.5 op een
totaal van 1732 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Kiyoh.nl