1. Home
  2. Ervaringen
  3. Anti kalk systeem AquaCell neemt ons veel werk uit handen

“Anti kalk systeem AquaCell neemt ons veel werk uit handen”

“Schoonmaken is een stuk gemakkelijker zonder kalkaanslag!”

Geerlings

Geerlings Harlingen (Friesland)

Halverwege 2012 verhuisde Ed Geerlings (64) samen met zijn vrouw Ingrid (62) van Noord-Holland naar Friesland. Harlingen werd de nieuwe pleisterplaats van het stel. Ze lieten een prachtig huis bouwen, met meer dan voldoende ruimte voor de met regelmaat logerende zoon, schoondochter en kleinkind – en besloten meteen ook een AquaCell anti kalk systeem in te laten bouwen. “We hebben het meteen laten inbouwen met het andere installatiewerk. Dan zie je de kostenpost bijna niet meer terug.”

AquaCell is een anti kalk systeem

Want dat is zonder meer waar, weet Ed: “Een anti kalk systeem – zoals de AquaCell – is voor veel mensen een luxeproduct. Toch weet ik zeker dat de investering op termijn een goede is. Steeds meer mensen zullen iets willen doen aan het harde water en de problemen die dat met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de kalkaanslag in de waterleiding, badkamers, de schade aan huishoudelijke apparatuur en ook het aantoonbaar minder gebruik van zeep, waspoeder en afwasmiddel.”

Geïnteresseerde buren

“Bovendien”, zo gaat Ed nog even verder, “is het water anders dan voor installatie van het anti kalk systeem. Het is zachter, smaakt anders; een stuk prettiger.” Natuurlijk heeft hij wat dat betreft geen vergelijkingsmateriaal bij hem zelf thuis, maar hij merkt het aan de reacties van buren, wanneer die op bezoek komen. Geerlings is dan ook een actief pleitbezorger van de AquaCell. En niet zonder succes. “De vrouw die onze administratie doet – zij woont in Noord-Holland – is inmiddels overstag. Ook zij heeft inmiddels het anti kalk systeem laten installeren en is razend enthousiast.”

Prettiger schoonmaken

Ed verzorgt het huishouden, terwijl zijn vrouw Ingrid werkt als adviseur op het gebied van homeopathie voor een groot bedrijf. “Het anti kalk systeem neemt mij veel werk uit handen”, lacht de huisman tevreden. “Schoonmaken is een stuk gemakkelijker en prettiger, omdat er geen kalkaanslag is.”

En Ed heeft nogal wat schoon te maken. “Wij hebben een groot huis”, vertelt hij. De woning in Harlingen is namelijk niet alleen voor hem en zijn vrouw gebouwd. “Onze zoon woont met zijn vrouw en dochtertje in Breda. Ze komen regelmatig over, om hier te logeren en vakantie te vieren. We vinden het heerlijk om hen te zien en zo krijgen we als opa en oma veel mee van het opgroeien van ons 3-jarig kleinkind. We hebben daar bij het bouwen van het huis rekening mee gehouden; als zij hier zijn hebben ze een eigen verdieping met alle voorzieningen, dus ook sanitair.”

Stralende gezichten

Harlingen is dus een tweede thuis voor het Bredase gezin. Ieder bezoek levert stralende gezichten op. “Ze zijn altijd blij als ze hier zijn, ook omdat het er zo schoon uitziet. Ik kan me voorstellen dat ze zelf op termijn ook de AquaCell in hun eigen huis laten installeren.” Iets dat de enthousiaste import-Fries als ware AquaCell anti kalk systeem-promotor uiteraard alleen maar kan toejuichen.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi