1. Home
  2. Ervaringen
  3. Familie van Dijken blij met stroomloze waterontharder

“Familie van Dijken blij met stroomloze waterontharder”

“Uniek, de stroomloze waterontharder van AquaCell!”

Familie van Dijken

Familie van Dijken Culemborg (Gelderland)

Jarenlang waren Margriet en Derk van Dijken uit Culemborg op zoek naar een passende, simpele en energiezuinige oplossing voor een groot probleem; namelijk hard water en daarmee veel ergernissen over kalk en kalkaanslag. “We hebben veel installaties bekeken, maar die bleken allemaal niet optimaal geschikt.” Bijna hadden zij de moed al opgegeven. “Tot we in een advertentie over de stroomloze AquaCell lazen.”

Zij ergerden zich al lang groen en geel aan de witte aanslag in de badkamer. “Overal zagen we die kalkachtige aanslag. Kalk strepen in het toilet, wit uitgeslagen kranen en witte strepen op de glazen die net uit de vaatwasser kwamen, bijvoorbeeld.”

Visuele overlast, materiële schade

Maar dat was nog niet alles, want het harde water in Culemborg en omgeving zorgde niet alleen voor visuele overlast. “We hadden ook regelmatig materiële schade”, vertelt Derk van Dijken. “Bijvoorbeeld een stortbak van een toilet die door blijft lopen. De oorzaak wisten we wel: het harde water in Culemborg.”

Dé oplossing voor alle kalkproblemen

Uiteraard probeerde het echtpaar Van Dijken een oplossing te vinden voor de overlast. “Door de jaren heen hebben we verschillende waterontharders bekeken, maar geen van de systemen was écht perfect. Of ze waren ingewikkeld, of ze waren te groot, of ze functioneerden domweg niet goed.” Ergens halverwege 2011 stuitten ze op een advertentie van AquaCell. Iedere regel die ze lazen maakte de Culemborgers nieuwsgieriger en enthousiaster. Dit kon wel eens de oplossing voor hun probleem zijn!

Als we Derk spreken, is het ruim een jaar geleden dat de AquaCell in huize Van Dijken werd geïnstalleerd. Hij is razend-enthousiast. “Niet alleen bleek inderdaad de kalkoverlast te zijn verdwenen, de AquaCell biedt nog veel meer voordelen. Zo is de waterontharder stroomloos en kan het apparaat gemakkelijk uit het systeem gehaald worden bij een verhuizing. Dat is uniek! We hoeven het filter van het koffiezetapparaat niet meer schoon te maken en voor de vaatwasser gebruiken we geen glansspoelmiddel meer. En dat terwijl de glazen er blinkend schoon uit komen.”

Stroomloze waterontharder en zeer compact

“En dat allemaal met zo'n compact apparaat”, geeft Van Dijken enthousiast aan. “De AquaCell kon gewoon in de meterkast geïnstalleerd worden. En die installatie was ook nog eens erg gemakkelijk en snel gedaan. Bovendien is de service van AquaCombi prima, met bijvoorbeeld een minimale garantieperiode van 5 jaar, die je naar wens ook nog kunt verlengen. De zoutblokken moet je van tijd tot tijd vervangen, maar er zitten er twee in het apparaat, zodat die altijd blijft functioneren. En het zout kun je gewoon via internet bestellen. De stroomloze waterontharder van AquaCell is de investering meer dan waard geweest!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi