1. Home
  2. Ervaringen
  3. Geen kalkafzetting meer bij mevrouw Groeneveld

“Geen kalkafzetting meer bij mevrouw Groeneveld”

"Als we die AquaCell waterontharder niet hadden gewónnen, dan hadden we hem gekócht!"

Groeneveld

Groeneveld Geldermalsen (Gelderland)

Kalkafzetting

Ze voerde een constant gevecht tegen kalkafzetting, mevrouw Groeneveld. Tot ze een foto van haar totaal verkalkte waterkoker op Facebook zette. Ze won er een prijs mee: een AquaCell waterontharder. Kalkafzetting verleden tijd!

Een beetje jaloers was mevrouw Groeneveld wel op haar dochter. Die had een waterontharder staan en dus nergens in huis last van kalkafzetting. “Altijd alles spic en span.” Terwijl zij zelf voortdurend ‘in gevecht’ was met opgedroogde witte druppels en vlekjes. “Een constante bron van ergernis; niet alleen het sanitair, ook de glazen uit de vaatwasser. Het water, hier in de Betuwe, is behoorlijk hard. Dus toen ik bij mijn dochter het resultaat van een ontharder zag, toen wilde ik er ook wel een.”

Prijs fotowedstrijd

Het echtpaar Groeneveld overwoog serieus de aankoop, maar toen kwam dochterlief met een suggestie: “Je kunt met een fotowedstrijd een AquaCell waterontharder winnen. Doe mee! Je weet maar nooit.” Er waren vijf ontharders uitgeloofd voor de makers van een foto die op Facebook de meeste volgers had gekregen. Op de foto moest iets bijzonders met kalkafzetting te zien zijn. Mevrouw Groeneveld hoefde niet lang na te denken; haar waterkoker was een periodieke ramp met steeds opnieuw zo’n dikke laag witte kalkafzetting er in. Dat gokje wilde ze wel wagen.

“En laten we nou op het nippertje binnen de prijzen gevallen zijn! We hebben de AquaCell nu ruim een half jaar en de kranen zijn er allemaal beter uit gaan zien. Geen witte waas meer of vlekjes of iets. Ook de glazen douchewand blijft kraakhelder. En de waterkoker heb ik nooit meer zelf hoeven ontkalken.”

Er viel haar nog iets heel anders op: “Op de thee in je kopje zat altijd zo’n soort filmpje. Dat hebben we niet meer. En de thee zelf smaakt een heel stuk beter! Ik denk: als dat voor theezetten zo werkt, dan zal het in de wasmachine ook wel een stuk schoner zijn. Ik mag eigenlijk wel zeggen dat we van alle problemen af zijn die we van kalkafzetting hadden.”

Waar ze eerst een beetje jaloers was, is ze nu echt trots op haar dochter. “Ik was er tot dan eigenlijk helemaal niet mee bezig, met Facebook en zo. Maar het ging heel goed met die foto maken en volgers verzamelen. En zo hebben we nu onverwacht een prachtig apparaat staan. Ik ben er ontzettend tevreden over, net als over de service.”

En dat zou niet minder zijn geweest als ze de AquaCell zelf hadden gekocht. “Want dat hadden mijn man en ik in feite al besloten: winnen we niks, dan kopen we hem gewoon. Het enthousiasme van mijn dochter had me al overtuigd.”

Voor mevrouw Groeneveld is kalkafzetting verleden tijd, lees hier meer over waterontharders.

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi