1. Home
  2. Ervaringen
  3. Kalk in je leidingwater geeft problemen

“Kalk in je leidingwater geeft problemen”

Hij had het altijd al in zijn achterhoofd gehad; als hij zou verbouwen of verhuizen, dan moest er een waterontharder komen. Theo Thijssen – nee, geen familie van de gelijknamige schrijver – verhuisde niet alleen; hij deed ook een enorme verbouwing. Dus staat er nu in het Friese paleisje van het echtpaar Thijssen in Rinsumageest een AquaCell waterontharder.

Echtpaar Thijssen

Echtpaar Thijssen Rinsumageast (Friesland)

“Kalk in je leidingwater geeft problemen”, zegt Thijssen beslist. “Dat merkten we toen we nog in Brabant woonden; zichtbare kalkaanslag, een verstopte leiding in de gasboiler, een douchedeur die gewoon niet schoon te krijgen was. Zo’n probleem moet je bij de bron aanpakken; daar heb je een waterontharder voor nodig.”

Het enige systeem dat werkt

In zijn arbeidzaam leven had Theo Thijssen te maken met een project waarbij energie uit afvalwater wordt opgewekt. Vanuit die technische omgeving leerde hij ook een industrieel wateronthardingssysteem kennen. “De ionenwisseling-techniek is het enige systeem dat écht werkt.”

Maar waar vond hij een uitvoering die geschikt is voor een particulier? De industriële systemen zijn veel te groot. “Toen bleek binnen de familie iemand een AquaCell te hebben. Het sprak me direct aan omdat het simpel en bedrijfszeker is; het werkt op de waterdruk, niet op elektriciteit en er zit geen kwetsbare elektronica aan.”

Goedkoop is duurkoop

Mevrouw Thijssen had aanvankelijk haar bedenkingen; het prijskaartje was niet flauw en zou het echt zo goed werken? Maar na een demonstratie aan huis was ze helemaal om. “We voelden direct het effect.” Inmiddels gebruiken de Thijssens nagenoeg geen schoonmaakmiddelen meer, alleen af en toe wat simpele groene zeep. “Eigenlijk hoeven we de douche ook niet meer droog te maken.”

Hoe goed ze eraan hebben gedaan om de AquaCell aan te schaffen merken ze als ze op de camping staan: “Als je dáár doucht weet je weer hoe hard water voelt. We hebben dus comfort gekocht, maar óók een effectieve bescherming van ons kostbare nieuwe sanitair. En de overige apparatuur. Goedkoop was het niet, zo'n 2000 euro, maar goedkoop is duurkoop. De AquaCell heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

Een keurige service

De Thijssens zijn dus buitengewoon tevreden. Niet in de laatste plaats vanwege de klantvriendelijke bejegening en de goede service. “Eerst al die demonstratie aan huis, later het goede meedenken van de monteur die een nóg beter plekje vond om de AquaCell te plaatsen. De medewerkers zijn heel vriendelijk en voorkomend.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi