1. Home
  2. Ervaringen
  3. Met AquaCell was het direct raak: verlost van kalk!

“Met AquaCell was het direct raak: verlost van kalk!”

Toen Annette van Dijk - Leek en haar man bij hun tweede huis genoeg hadden van de kalkaanslag, vonden ze binnen de kortste keren de oplossing. Een AquaCell! Annette noemt zich ‘een argwanend type’ als het om aanprijzingen gaat. Maar over deze aanschaf is ze zo enthousiast dat ze het iedereen vertellen moet.

Annette van Dijk - Leek

Annette van Dijk - Leek Alkmaar (Noord-Holland)

De dure thermostaatkraan in de badkamer had het begeven. Zo oud was-ie nog niet, dus Annette ging vragen in de winkel hoe dat nou kon. “Ja mevrouw, dat komt door kalkaanslag. U moet ook af en toe van temperatuur wisselen; de kraan wat verdraaien.” Ze wist niet wat ze hoorde. Dat had nog nooit iemand haar verteld. Je hebt toch een thermostaatkraan juist om altijd zeker te zijn van dezelfde temperatuur?

Waterbedrijf gaf geen thuis

Maar het was wel waar: ze hadden flink last van kalk. Het zat overal. Ze verhuisden, stripten de hele woning om hem in de originele jaren zeventig-stijl terug te brengen en wéér stuitten ze overal op kalkaanslag. Tijd om er mee af te rekenen. Annette had nog met het waterleidingbedrijf gebeld om te vragen of die er wat aan konden doen. “Ik kreeg een tamelijk hautaine reactie: wij leveren gewoon zacht water, mevrouw. Ik werd dus eigenlijk een beetje voor gek versleten.”

‘Geen platte verkooppraatjes’

Een avondje googelen leverde wél een bruikbaar advies op. Telkens weer dook AquaCell op. Niet alleen in advertenties, maar ook in reacties van gebruikers: zonder uitzondering razend enthousiast. Annette: “Nou ben ik een argwanend type als het om gebruikersrecensies gaat, en mijn man zo mogelijk nog meer. Maar ik moet zeggen, die website van AquaCell kwam heel plezierig en informatief over. Niks geen platte verkooppraatjes. We hadden er eigenlijk direct een goed gevoel bij.”

Dat bleef zo, ook na het eerste contact met de firma en tijdens de demonstratie aan huis. “We waren heel snel overtuigd. We konden met eigen ogen zien wat de ontharder deed. Dus ook al gaat het om een flinke uitgave – 2350 euro all-in – we waren ervan overtuigd dat het een goede investering was. Mijn verwachting werd zelfs overtroffen. Ik verwachtte dat het wel een tijdje ging duren voor we iets zouden merken, maar het effect was er gelijk!”

Geen ontharder meer voor de koffiemachine

De glasblokken waaruit de douchewanden zijn opgetrokken – jaren zeventig! – en het chromen sanitair zaten behoorlijk onder de kalkaanslag, maar dat werd al snel steeds minder. “Nu zijn na het douchen nergens opgedroogde druppels te zien. En het water voelt zo heerlijk aan je huid aan! We doen de kleine afwas weer met de hand; een momentje samen. En de vaatwasser kan het met heel weinig zeep af. Net als de wasmachine trouwens. Wel zo fijn voor het milieu.”

Ze hadden nog even gewacht met de dure koffiemachine aan te schaffen. “Maar nu durfden we het wel aan en toen we in de winkel vertelden dat we een AquaCell hadden, zeiden ze dat we dan geen speciaal onthardingsproduct meer nodig hadden.”

‘De uitvinder verdient een prijs!’

Annette is zó enthousiast dat ze haar verhaal deelt met iedereen die het maar wil horen. “Als ik ergens achter sta, dan zeg ik dat ook. Net zo goed als wanneer ik iets helemaal niks vind. Maar die kalk is zó’n troep en die AquaCell is zó’n uitkomst. De uitvinder ervan verdient een prijs. Iedereen zou zo’n ding moeten aanschaffen. Ik laat mensen die hier op bezoek komen het resultaat zien. En als ik dan zie dat het ze blij maakt, dan ben ik tevreden!”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi