1. Home
  2. Ervaringen
  3. Ontkalken met AquaCell, de oplossing voor familie Pals

“Ontkalken met AquaCell, de oplossing voor familie Pals”

'De AquaCell doet wat hij moet doen: de badkamer blijft schoon'

Pals

Pals Ter Apel (Groningen)

Toen hij eenmaal wist hoe hij zijn vrouw kon verlossen van het geworstel met kalkaanslag in de badkamer, handelde Geert Pals zonder aarzelen. Hij bestelde direct een AquaCell waterontharder. De familie Pals heeft die kordate actie nooit betreurd. Want de AquaCell doet wat hij doen moet: hard water omzetten in zacht water. Ontkalken dus.

Ballonvaarders zijn ze, professionele ballonvaarders. Vader en zoon Pals uit ter Apel. Maar je kunt nóg zo hoog boven de aarde zweven, aan sommige heel aardse ongemakken ontkom je niet. Zoals kalkaanslag in de badkamer. Het was vooral een probleem waar zijn vrouw mee worstelde, zo geeft Geert toe, maar daarom niet minder ernstig. “Een drama was het” zegt hij. “We hebben van allerlei spul geprobeerd om te ontkalken, tot professionele hotelschoonmaakmiddelen aan toe, maar er was niet tegenop te poetsen.” Wás… want het probleem ligt inmiddels achter ze. “Nu doet mijn vrouw de badkamer fluitend.”

Ontkalken met de AquaCell

In huize Pals staat sinds enige tijd een AquaCell waterontharder in een keukenkastje. Dat betekent: overal in huis zacht water. Geen kalkaanslag, geen rare vlekken en vooral: geen poetsen en schuren meer. Ze hebben het indirect te danken aan een vriend van Geert, een fysiotherapeut. Die had het probleem van kalkaanslag in de douches van zijn praktijk. Hij vond de oplossing in ontkalken met de AquaCell.

Geert belde met de firma en toen men hem het hoe-en-waarom wilde gaan uitleggen zei hij: “Ik geloof jullie wel, stuur me maar zo’n ding.” En zijn vertrouwen werd niet beschaamd. “We hadden eerst kunststof douchewanden. Die waren behandeld tegen kalkaanslag, zo was ons verzekerd. Nou, vergeet het maar. Het water is hier niet eens heel erg hard, geloof ik, maar de kalkaanslag was zó hardnekkig dat mijn vrouw er gek van werd. Ik zag dat eerst niet; ik was er tenslotte niet zelf mee bezig.

Maar we hebben die kunststof wanden eruit gedaan en tegelwanden genomen. Open toegang, lekker ruim: je stapt er zo in en uit. En de AquaCell doet zijn werk door het water te ontkalken! We zijn van de aanslag af.”

Het installeren heeft hij zelf gedaan. “Was een fluitje van een cent. Je moet wél de moeite nemen om de instructies te lezen, daar nemen de mensen tegenwoordig de tijd niet meer voor. Ik heb andere merken bekeken en daar was het een stuk ingewikkelder.

Voor de service wil ik AquaCell ook een compliment geven. Ze hebben een duidelijke website én ze zijn heel goed bereikbaar. Dat is ontzettend belangrijk. Ik heb ze twee keer gebeld en prima antwoord op mijn vragen gekregen. Ze hebben mij ook nog twee keer gebeld om te vragen of alles naar wens ging. Kijk: zo hoort het! Aangenaam persoonlijk. Goede service. Ontkalken met de AquaCell: ik zou het iedereen aanraden”

 

Oh en ja: mevrouw Pals is maar wat blij met het kordate optreden van haar man. “Stuur ons maar zo’n ding,” had hij gezegd! Maar er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Het is geen wegwerpartikel, tenslotte. “Nee,” beaamt Geert Pals, “maar het mag iets kosten als het doet wat het doen moet. En dat doet het! Ontkalken met de AquaCell is de oplossing tegen kalkaanslag.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi