AquaCell zelf installeren

Kan ik de AquaCell waterontharder zelf installeren?

Het installeren van de AquaCell waterontharder is met het bezit van de juiste kennis en apparatuur niet erg ingewikkeld. De installaties die door AquaCell eigenaren zelf uitgevoerd zijn, zijn vaak erg goed voorbereid en zien er doorgaans net zo keurig uit als wanneer deze door een AquaCell installateur zijn uitgevoerd. De ervaring leert dat men bij zelf installeren namelijk ook echt de tijd neemt voor een goede voorbereiding en afwerking.

Hier zit echter ook de crux: zelf installeren kost vele malen meer tijd. In onze optiek kunt u het installeren van de AquaCell toch beter uitbesteden. Ons technische team onder leiding van Johan Korevaar heeft inmiddels zoveel ervaring dat werkelijk ieder voorkomende installatiesituatie de revue wel eens is gepasseerd. Deze routine is -zoals u begrijpt- van onschatbare waarde wanneer de AquaCell snel en vakkundig geïnstalleerd moet worden. Snel, omdat er tijdens de installatiewerkzaamheden geen water gebruikt kan worden. De leiding is immers onderbroken.

Dus, kunt u de AquaCell waterontharder zelf installeren in bijvoorbeeld de meterkast? Jazeker. Maar, voor een vlotte en snelle installatie adviseren wij om deze aan ons uit te besteden. Bij het aanvragen van prijsinformatie voor de aanschaf van uw AquaCell geven we direct een indicatie van de installatiekosten. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent zonder onverwachte kosten.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 366 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews