Welke is de beste

Welke waterontharder is de beste in 2021?

Natuurlijk is ons antwoord op de vraag naar welke waterontharder de beste is: “Ook in 2021 kunt u het best een waterontharder van AquaCell kopen”. Maar, we kunnen ons voorstellen dat dit antwoord voor u wellicht iets te kort door de bocht is. 

Ja, AquaCell is met afstand de meest verkochte en best gewaardeerde waterontharder in Nederland zoals een recent marktonderzoek nog liet zien. AquaCell is de marktleider. Ook het waarderingscijfer en het aantal reviews bij onafhankelijke vergelijkingswebsites of op diverse fora ligt voor AquaCell veel hoger dan voor andere systemen. Maar, maakt dat ook dat de AquaCell de beste waterontharder is?

Laten we ook het technische aspect ook eens goed bekijken. AquaCell heeft namelijk een aantal unieke eigenschappen die het verschil zouden kunnen maken als je claimt de beste waterontharder te zijn. Laten we deze eens nalopen om onze claim te staven.

Zeer goed getest

AquaCell heeft een een aantal testen ondergaan zoals je hier kunt lezen. WRAS en TNO. Ook het feit dat iedere AquaCell langdurig getest voordat deze de productie mag verlaten komt daar aan bod. Bekijk hier meteen het testcertificaat van WRAS. Is AquaCell daarmee de best geteste waterontharder? Ook al bestaan er geen vergelijkende tests door bijvoorbeeld de consumentenbond, wij menen met recht te kunnen zeggen dat AquaCell een zeer goed getest waterontharder is, zo niet de best geteste waterontharder.

Werking

De werking van AquaCell is uniek. Ten eerste heeft AquaCell geen stroom nodig voor het ontkalken van water. Waterdruk is voldoende. Ten tweede werkt alles dan ook nog duplex parallel. Dat betekent niet alleen dat er altijd zacht water is maar ook een dubbele doorstroom. Een technisch hoogstandje dat zijn gelijke niet kent in de wereld van waterontkalkers.

Als laatste werkt de AquaCell met een hars die tot 3 keer fijner van structuur is dan elke andere ontharder en dat maakt het hele proces veel efficiënter.

Service en garantie

De garantie op AquaCell is 15 jaar op onderdelen, waarvan de eerste 5 jaar all-in garantie (incl. voorrijden en onderdelen). De service is natuurlijk aan huis en indien nodig binnen 24 uur.

Na het vijfde jaar kunt u deze garantie onbeperkt verlengen. Service en garantie vinden wij cruciaal. Alleen door het overtreffen van verwachtingen maak je kwaliteit echt compleet. Als er iets gebeurt dan lossen wij het voor u op.

Gebruik(gemak)

Stroomloos betekent dat er geen elektronica aanwezig is om in te stellen. Niet bij de installatie maar dus ook niet na een stroomstoring. Simpel gezegd: Als er water is dan is er ook zacht water. Net zo praktisch: AquaCell gebruikt zoutblokken. Die wegen 4 kilogram en zijn dus makkelijk te hanteren.

Vroeger waren we overgeleverd aan zakken van 25 kilo zouttabletten en als we de ARBO moeten geloven tilt iemand zich daar een breuk aan tegenwoordig. De tasjes van 8 kilo zijn dan ook populair.

Er hangt beslist een prijskaartje aan de in onze ogen beste waterontharder. Maar, er zijn dan ook geen nadelen, dat moet gezegd worden. Wanneer we de prijzen gaan vergelijken, en als de garantievoorwaarden worden meegerekend, dan wordt het prijsverschil wel erg klein. De eerste vijf jaar na aanschaf zijn er namelijk geen kosten aan uw AquaCell als er iets mocht voorvallen. Terwijl u gewoon service aan huis krijgt.

Al met al durven wij met volle overtuiging ook nu weer te adviseren dat u het allerbest een AquaCell kunt kopen. Ook in 2021 weer. Maar, overtuig vooral uzelf, ga vergelijken en lees bijvoorbeeld ook de ervaringen van andere mensen.

Hier kunt u te allen tijde een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanvragen. In deze offerte berekenen wij voor u de kosten, uw mogelijke besparingen en de terugverdientijd van de AquaCell op uw postcode rekening houdend met uw waterverbruik en de waterhardheid.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 584 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews