Wat als er problemen zijn na het kopen

Wat als er problemen zijn na het kopen van de waterontharder?

Problemen na het kopen van een waterontharder. Vervelend, maar zoals we ook al aangaven in het artikel over het vergelijken van (de prijzen van) waterontharders zou het zomaar kunnen. Apparaten kunnen jaren probleemloos functioneren en soms blijft het maar fout gaan. Desondanks is ieder probleem overkomelijk maar dan zijn service, garantie en dus ook de keuze voor de juiste leverancier misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw waterontharder. 

Zelfs als u overal aan gedacht hebt en elk aspect hebt vergeleken dan kunnen er nog onvoorziene omstandigheden ontstaan. Een lekkage doordat een koppeling niet goed is aangedraaid is nog te overzien maar een stroomstoring waardoor uw waterontharder uitvalt wordt al iets gecompliceerder. En, wanneer er echt iets kapot gaat waardoor er onderdelen vervangen moeten worden dan bent u echt op de leverancier aangewezen en komt de keus voor uw leverancier dus om de hoek kijken.

Hoe zijn de service en garantie dan geregeld? Worden de problemen zonder kosten voor u opgelost? En hoe snel? Is de garantie van toepassing op onderdelen of ook op de kosten voor de vervanging zelf, het voorrijden, het werkloon, en zelfs eventuele gevolgschade?

Statistisch neemt de kans op problemen natuurlijk toe navenant de gebruiksduur. Dus vooral voor de lang termijn is een goede service- en garantiesysteem onontbeerlijk voor producten die geacht worden een tijdje mee te gaan zonder dat er om de haverklap problemen rijzen.

Bij AquaCell onderkennen we vanaf het allereerste begin het belang van een solide service en garantiesysteem. Service die iemand niet verwacht zorgt namelijk pas voor echte ambassadeurs van hun aankoop. Het is niet voor niets dat je zoveel goede en enthousiaste verhalen leest over AquaCell.

Zoals u daar kunt lezen kunt u er zeker van zijn dat problemen worden opgelost mochten ze voorvallen.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 977 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews