i

Kan ik voor thuis een waterontharder kopen?

Waterontharder kopen

Zeer waarschijnlijk wel. Deze waterontharder is in ieder geval uitermate geschikt voor installaties in Nederlandse gezinswoningen en gemaakt voor particulier gebruik. De AquaCell valt ten eerste op door zijn compactheid: hij is niet groter dan een gemiddelde koelbox* waardoor er zelfs in de meeste meterkasten een plek voor te vinden is.

Verder is er geen stroomaansluiting nodig omdat de energie van de waterdruk in uw leidingen gebruikt wordt om de AquaCell aan te drijven. Het hele proces van ontharding en regeneratie verloopt volledig mechanisch. De afvoer mag tot 2 meter hoger gesitueerd zijn dan de waterontharder.

Bij voorkeur wordt de AquaCell waterontharder direct na de watermeter aangesloten zodat het hele huis beschikking heeft over kalkvrij water.

De leidingen van en naar de rode kranen kunnen via een kruipruimte worden aangelegd, net als de afvoer, als de situatie daarom vraagt. Hier kunt u foto's bekijken van installaties.

Wilt u weten of plaatsing van een AquaCell bij u thuis mogelijk is wanneer u een koop overweegt? Wanneer u hier meer informatie aanvraagt dan bekijken we mogelijkheden voor u. Of wilt u direct een waterontharder kopen?

*) L*B*H = 44*21*49

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ testimonial.title | limit 60 }}}

{{{ testimonial.name }}}
{{{ testimonial.region_text }}}

LEES MEER
De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ video.title | limit 60 }}}

{{{ video.name }}}
{{{ video.region_text }}}

LEES MEER
De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

{{{ review.name }}}

{{{ review.content.place }}}

{{{ review.content.score }}}

{{{ review.content.positive }}}

{{{ review.content.negative }}}

Aanbeveling: {{ review.content.recommend }}

{{{ installation.title }}}

{{{ installation.zipcode ? installation.zipcode.zipcode : installation.name }}}

De combinatie postcode / huisnummer is niet gevonden.

De minimale waterhardheid van het kraanwater in {{ testimonials.region.name }} ({{ testimonials.region.name_alt }}) ligt in de buurt van de {{ testimonials.region.hardness }} dH dit geldt als {{ testimonials.region.hardness | hardnessAdjective }} water.

Zoek gericht op uw eigen postcode

Uw locatie: {{ testimonials.region.name }}