1. Home
  2. Ervaringen
  3. Geen kalkaanslag in de badkamer door de AquaCell waterontharder

“Geen kalkaanslag in de badkamer door de AquaCell waterontharder”

Dit hadden we al 10 jaar eerder moeten doen!

Fam. Dane

Fam. Dane Nieuwegein (Utrecht)

“Ik loop bij wijze van spreken regelmatig jubelend door het het huis: 'Dit hadden we al 10 jaar eerder moeten doen.” En of ze enthousiast is, Ria Dane (56) uit Nieuwegein. Samen met haar man Manny (57) ergerde ze zich al tijden aan de kalkaanslag in de nieuwe badkamer. Lang zochten ze naar een oplossing. Die vonden ze uiteindelijk via RTL4.

“We keken naar zo'n klusprogramma, ik meen Eigen Huis & Tuin”, vertelt Ria Dane. “Daarin werd een AquaCell aangesloten.” Mevrouw Dane was meteen alert, want ook in Nieuwegein zit er veel kalk in het water. “Wij ergerden ons al een tijd aan kalk in het water. Badkamer, kranen en apparatuur raakten erdoor vervuild, erg vervelend!”

Kalkaanslag badkamer

De bekende druppel was voor de familie Dane de nieuwe badkamer die ze lieten installeren. “Ook daar vonden we weer veel kalkresten terug. Dat wil je natuurlijk niet, zeker niet in een nieuwe badkamer waar je juist heel erg trots op wilt zijn.” Toen niet lang na het aanleggen van de badkamer in het RTL-programma dan ook een AquaCell voorkwam, leek dat wel een teken van hogerhand te zijn.

Informatieve website, gemakkelijk bestellen

Manny en Ria Dane gingen op zoek naar de internetsite van AquaCell. “Een erg praktische en duidelijke site, met veel informatie”, vindt Ria. Het echtpaar raakte steeds enthousiaster. Zou dit dan de oplossing zijn voor hun jarenlange ergernis? Een kennis met een klusbedrijf zorgde daarna voor het beslissende zetje. “Hij had er goede ervaringen mee, geen last meer van kalkaanslag, ook niet in de badkamer. We hadden ook wel eens andere ontharders bekeken, maar daar geloofden we niet in. Dat waren dan bijvoorbeeld apparaten waar stroom bij komt kijken. De AquaCell werkt volledig zonder elektriciteit. Ideaal. En het bestellen en installeren ging vloeiend.”

Nooit meer kalkaanslag in de badkamer

En nu? Nu wil de familie Dane nooit anders meer, ondanks de toch wel flinke investering. “Maar alles heeft zijn prijs. Wij zijn erg tevreden. Geen kalkaanslag in de badkamer, geen kalk op badkamertegels, het is een verademing. En ook de kranen blijven mooi schoon. Net als de waterkoker, en we hoeven het Senseo-apparaat niet meer te ontkalken. Maar we doen bijvoorbeeld ook minder wasmiddel in de machine, en toch is de was altijd goed schoon.”

Het echtpaar uit Nieuwegein is dik tevreden over de AquaCell. Regelmatig krijgen ze van familie, vrienden en andere gasten er vragen over. “We promoten het zeker, maar voor veel mensen is de prijs in deze tijd toch een struikelblok. Toch weet ik zeker dat op den duur mensen voor een waterontharder kiezen, zeker in gebieden waar het water zo hard is als hier. Onze dochter heeft bijvoorbeeld kortgeleden een nieuw huis gekocht. Op termijn zal daar bijna zeker ook een AquaCell geplaatst worden, want ze klaagt al regelmatig over kalkaanslag in de badkamer.”

Interesse in een AquaCell?

De meest verkochte waterontharder van Nederland. Meer dan 352.000 tevreden klanten gingen u voor!

Bereken uw prijs

AquaCell is een product van Aquacombi