1. Home
  2. Ervaringen
  3. Hoeveel mensen hebben een AquaCell waterontharder?

Hoeveel mensen hebben een AquaCell waterontharder?

Hoeveel mensen hebben een AquaCell

Miljoenen mensen wereldwijd hebben een waterontharder in het algemeen en er zijn nu al meer dan 325.000 AquaCell eigenaren, terwijl de echte groei eigenlijk nog maar net is ingezet.

In 1925 begon in de Verenigde Staten de verkoop van waterontharders aan particulieren. Eerst voornamelijk ter verbetering van de smaak van drinkwater maar later ook specifiek voor meer comfort. De techniek van ionenwisseling was overgewaaid vanuit de farmaceutische industrie. Inmiddels is de waterontharder volledig ingeburgerd en elk jaar worden er wereldwijd meer dan een miljoen nieuwe ontharders geïnstalleerd. In bepaalde delen van de VS en met name Californië heeft vrijwel elk huishouden een waterontharder op basis van deze ionenuitwisseling.

In Europa heeft deze ontwikkeling zich ook doorgezet en met name in Nederland is de waterontharder bezig aan een opmars. Steeds meer huishoudens worden bekend met het feit dat de waterhardheid geen vaststaand gegeven is, maar iets waar je als huiseigenaar maatregelen voor kunt treffen.

Van de AquaCell waterontharder zijn er inmiddels meer dan 275.000 stuks verkocht. Nummer 200.000 werd verkocht in oktober 2016. Alweer een mijlpaal net als destijds de verkoop van nummer 75.000 in Zwolle en de 125.000-ste AquaCell in Houten.

Ook in uw postcodegebied is er wel een AquaCell eigenaar bereid om zijn of haar praktijkervaringen met u te delen op dit gebied. Wilt u met een van hen in contact komen? Vraagt u dan hier meer informatie aan.

AquaCell is een product van Aquacombi