1. Home
  2. Service en garantie
  3. De levensduur van de waterontharder-hars in de AquaCell

De levensduur van de waterontharder-hars in de AquaCell

Levensduur hars

De waterontharder-hars in de AquaCell is uniek qua duurzaamheid en efficiëntie. Bij aanschaf krijgt u een garantie van dertig jaar op de hars. 

Hoe fijner de hars, hoe beter de werking 

Voor de werking van de AquaCell waterontharder is een synthetische hars nodig die het calcium en magnesium uit het water aan zich bindt, om vervolgens weer schoongespoeld te worden met een zoutoplossing. Omdat dit proces eindeloos vaak wordt herhaald, is de kwaliteit van de kunsthars van cruciaal belang. Hoe fijner de hars in een waterontharder, hoe beter de werking. 

Unieke samenstelling van de kunsthars in de AquaCell  

De twee cellen in de AquaCell werken op basis van de beste en fijnste kunsthars die op de markt verkrijgbaar is. Het schoonspoelen van de geavanceerde harsbolletjes vereist minder zout en water in vergelijking met andere harsformules, en de doorstroom is optimaal. 

De harsbolletjes zijn slechts 350 micron in doorsnee en daarmee tot wel drie keer fijner dan andere en meer gangbare soorten waterontharder-hars. Bovendien zijn ze zeer gelijkmatig van structuur. De kalkdeeltjes kunnen er daardoor niet doorheen: u bent verzekerd van 100% kalkvrij water. 

AquaCell is een product van Aquacombi