1. Home
  2. Service en garantie
  3. Zijn er zaken die buiten de vijfjarige servicegarantie vallen?

Zijn er zaken die buiten de vijfjarige servicegarantie vallen?

De AquaCell valt in zijn geheel onder de garantie

De AquaCell valt in zijn geheel onder de garantie. Dat wil zeggen dat het risico op calamiteiten of (en door) eventuele storingen volledig door ons is afgedekt. De eerste vijf jaren zijn zelfs helemaal zonder kosten voor service omdat deze service bij de aanschafprijs van uw AquaCell waterontharder is inbegrepen. Alle kosten voor voorrijden, onderdelen en werkloon zijn in deze periode inclusief en er valt dus niets buiten de garantie.

Concreet betekent dit dat wanneer u ons belt als er iets gebeurd is, dat wij het vanaf daar zullen oppakken zonder dat u hier een factuur van krijgt. Simpel, snel en overzichtelijk.

Deze garantie is uniek en is een belangrijke reden voor de populariteit van de AquaCell zoals u ook hier kunt lezen bij de ervaringen van eigenaren. Dé waterontharder leveren vinden wij namelijk niet goed genoeg. De beste service maakt kwaliteit pas compleetvinden wij bij AquaCell.

Vanaf het zesde jaar kunt u ervoor kiezen om de volledige garantie te verlengen. De kosten hiervoor zijn 349 euro voor een aanvullende periode van vijf jaar. Een verlenging is niet verplicht overigens. Wanneer u ervoor kiest om niet te verlengen dan kunt u nog steeds gebruik maken van onze service. We zullen dan per serviceverzoek bepalen wat de kosten zijn die we vervolgens redelijkerwijs in rekening brengen. Een garantieverlenging is hiermee een risicoafweging die u zelf maakt.

We gaan er bij het verlenen van onze alomvattende service in de eerste vijf jaren wel vanuit dat u het regeneratiezout bij ons afneemt. Dit zijn immers inkomsten voor onze servicetak, maar we weten zo ook zeker dat het onthardingszout dat u gebruikt van afdoende kwaliteit is. Een AquaCell werkt met vacuümgeperste zoutblokken die vrij zijn van toevoegingen zoals bijvoorbeeld een antiklontermiddel.

 

AquaCell is een product van Aquacombi