1. Home
  2. Service en garantie
  3. Geldt de service en garantie van AquaCell overal in Nederland?

Geldt de service en garantie van AquaCell overal in Nederland?

AquaCell overal in Nederland beschikbaar

Jazeker. Overal in Nederland kunnen we dezelfde service en garantie garanderen. Van Limburg tot Friesland en van Zeeland tot Groningen. Als er echt iets aan de hand is dan komen we dit direct voor u oplossen. Zelfs op de waddeneilanden kunnen we onze ondersteuning bieden maar zoals de eilandbewoners weten moeten we hier wel rekening houden met de kosten en tijd die we moeten maken om op het eiland te komen.

Het AquaCell serviceteam wordt momenteel gevormd door de monteurs Peter, Johan, Sjouke, Kristiaan, Einte, Erik, Sjors, Arend en Aram. Bert is verantwoordelijk voor hun bevoorrading en het magazijn terwijl Ilse, Stephanie en Merle de service en installatieverzoeken behandelen en inplannen. Deze mensen zijn allemaal bevlogen en doen waar ze voor gemaakt zijn en wat ze ook echt leuk vinden. Het vinden van technische oplossingen en het bieden van ondersteuning.

Het vinden van versterking voor ons service en installatieteam is eigenlijk doorlopend gewenst door de gezonde groei die we momenteel meemaken in Joure. Omdat we de service en installaties combineren en in eigen beheer uitvoeren zijn we altijd snel ter plekke. We hebben voor onze vacatures onlangs een website gemaakt:

AquaCell is een product van Aquacombi