1. Home
  2. Werking waterontharder
  3. Is de AquaCell er in verschillende types?

Is de AquaCell er in verschillende types?

Welke types zijn er en waarom

Van de AquaCell is er maar een enkel type. Deze is geschikt voor enkelpersoonshuishoudens maar doet ook prima zijn werk wanneer er bijvoorbeeld acht mensen op een enkel adres zouden wonen. Dit komt door de werking van de AquaCell die duplex parallel is. Twee cellen worden hier op een optimale manier ingezet. Om ervoor te zorgen dat er altijd zacht water is ten eerste. Maar ook voor een dubbele doorstroom van water over beide cellen tegelijkertijd. Dat laatste maakt een zeer hoge doorstroming mogelijk van wel 3000 liter per uur.

Aan de andere kant is de AquaCell ook zo nauwkeurig dat zelfs een druppende kraan geregistreerd wordt. Daarmee is het ook juist bij een kleiner waterverbruik een zeer geschikte waterontharder. Bij het ontwikkelen van de AquaCell was dat ook de allesomvattende opdracht: maak een waterontharder die alles kan en geen zwakke plekken meer heeft.

Een ander aspect dat naadloos aansluit op dit principe is de compactheid van de AquaCell. Doordat hij zo klein is (LxBxH = 44x20,5x49 cm) kan er bijvoorbeeld erg goed in de meterkast geïnstalleerd worden.

Ideaal voor grote maar ook juist voor kleine (of klein behuisde) gezinnen. Aan de waterontharder wil je dan toch zo weinig mogelijk ruimte kwijt zijn?

AquaCell is een product van Aquacombi