1. Home
  2. AquaCell kopen
  3. Wat is de beste waterontharder in 2024?

Wat is de beste waterontharder in 2024?

Welke is de beste

De AquaCell is de meest verkochte en best gewaardeerde waterontharder in Nederland. Ontdek hier wat onze waterontharder onderscheidt van de rest.

Als marktleider zijn we er trots op dat het waarderingscijfer en het aantal reviews op onafhankelijke vergelijkingswebsites en diverse fora veel hoger liggen dan voor andere waterontharders. Welke unieke eigenschappen maken dat wij kunnen claimen de beste waterontharder in Nederland te bieden?

Zeer goed getest

De AquaCell is uitgebreid getest door WRAS en TNO en komt als ‘zeer goed’ uit de bus. Tevens hebben we het KIWA-keurmerk. Naast de testen door deze onafhankelijke instituten wordt iedere AquaCell door onszelf nauwkeurig getest alvorens de productie te verlaten. 

Unieke werking

De AquaCell is voor het onthardingsproces niet afhankelijk van stroom: hij functioneert mechanisch, op het principe van waterdruk. 

Daarnaast is de werking van de AquaCell gebaseerd op twee parallel aan elkaar werkende cilinders (cellen): tijdens het regeneratieproces van de ene cilinder gaat de tweede gewoon door met het ontharden van water dat de AquaCell instroomt. Zo bent u 24/7, zonder onderbreking, verzekerd van een optimale werking en 100% zacht water (lees ook de pagina over de werking van de AquaCell). 

Ten slotte is de hars in de AquaCell-cilinders tot drie keer fijner van structuur dan de hars in andere ontharders, waardoor kalkdeeltjes er niet doorheen kunnen stromen en er voor het schoonspoelen van de cellen minder zout nodig is dan bij andere waterontharders. 

Service en garantie

Uiteraard spelen ook service en garantie een rol in het antwoord op de vraag naar de beste waterontharder. Bij AquaCell krijgt u de eerste vijf jaar all-in servicegarantie. En all-in is bij ons ook echt all-in: is er onverhoopt iets mis met uw AquaCell, dan betaalt u de eerste vijf jaar zelfs geen voorrijkosten. De garanties van vijftien jaar op onderdelen en vijfentwintig jaar op de harscellen lopen na de eerste vijf jaar gewoon door. En wist u dat u de all-in servicegarantie bij ons onbeperkt kunt verlengen? 

Verder staan we altijd met uitgebreide service voor u klaar. Eventuele problemen lossen we vakkundig en snel voor u op, zo nodig binnen 24 uur.

Gebruiksgemak

Door de stroomloze werking van de AquaCell krijgt u nooit te maken met problemen als gevolg van storingen in elektronica: u geniet 24/7 zorgeloos van ‘de kracht van zacht’. De AquaCell is voorzien van een zoutmonitor, de i-Lid. Deze werkt op standaard AAA-batterijen en is gekoppeld aan de AquaCell-app, waardoor u altijd en overal kunt checken hoe het staat met het zout. 

Verder bieden wij het AquaCell-regeneratiezout in de vorm van handzame blokken van maar 2,15 kilo per stuk. Wel zo handig in gebruik!

Maak de beste waterontharderkeuze

Overweegt u de stap naar een kalkvrije woning? Ook in 2024 adviseren wij u de AquaCell als beste waterontharderkeuze. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hier de verhalen van een aantal van onze klanten

Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanvragen, u zit dan nog nergens aan vast. 

 

AquaCell is een product van Aquacombi