1. Home
  2. Voordelen waterontharder
  3. Geen kalkdruppels meer verwijderen van de auto na het wassen?

Geen kalkdruppels meer verwijderen van de auto na het wassen?

Geen kalkaanslag druppels na het wassen van de auto

Een kort en bondig 'nee' zou volstaan als antwoord op deze vraag. U heeft namelijk in zijn geheel geen kalkdruppels meer die u moet verwijderen na het wassen van de auto. Wel moet u net als bij het wassen van de ramen goed oppassen dat u de dosering van zeep aanpast omdat u anders zeepvlekken zult zien op de auto.

Bij Aquacombi hebben we een echte zeepexpert in huis luisterend naar de naam Frank. Zijn hele werkzame leven sleet hij als verkoper van zeep- en reinigingsmiddelen totdat hij stuitte op de AquaCell, zoals we kunnen zien in de video op deze pagina. Frank weet alles van het wassen van auto’s.

Bij gebruik van zacht water kun je dit het beste doen met een hogedrukreiniger met een zeepreservoir waarvan je de dosering kunt aanpassen naar een laag niveau, aangezien je anders een enorme laag schuim gaat creëren. Het levert ook nog een aanzienlijke besparing op zeep op. Was vervolgens de auto zoals u gewend bent en spoel deze goed af. Het resultaat zal verbazingwekkend zijn zoals u kunt zien in de video.

Geen kalkvlekken of druppels meer die u eerst moet verwijderen na het wassen van de auto.

AquaCell is een product van Aquacombi