1. Home
  2. Service en garantie
  3. Hoe kan AquaCell vijf jaar volledige garantie bieden?

Hoe kan AquaCell vijf jaar volledige garantie bieden?

Waarom geen servicecontract maar wel garantie

Er is een alomvattende en volledige garantie van vijf (!) jaar op voorrijkosten, onderdelen en werkloon van toepassing wanneer u een AquaCell aanschaft. Deze garantie is bij de aanschafprijs inbegrepen en er worden geen kosten meer in rekening gebracht bij eventuele storingen in die periode. Vanaf het zesde jaar kunt u de garantie onbeperkt verlengen met steeds opnieuw vijf jaar voor een bedrag van 349 euro. Hoe dat mogelijk is? Het heeft alles te maken met kwaliteit en het vertrouwen wat wij daardoor hebben in ons product. 

AquaCell is helemaal mechanisch. Daarmee is het een totaal ander apparaat dan welke kalkverwijderaar dan ook. Er is totale onafhankelijkheid van een aansluiting op het elektriciteitsnet en er is in de hele AquaCell niet een enkel stukje elektronica te vinden. Super degelijk en betrouwbaar.

Hoe is dit tot stand gekomen deze degelijkheid? De techniek van de AquaCell wordt sinds 1978 steeds verder ontwikkeld door de mensen die zelf ook daadwerkelijk AquaCell waterontharders installeren en onderhouden. Elke AquaCell wordt met de hand in elkaar gezet en een uur lang getest voordat deze de productie mag verlaten om zeker te zijn dat deze goed werkt.

Zo hebben jaren van ervaring gezorgd voor een waterontharder die perfect werkt, en vooral perfect blijft werken ongeacht de locatie of omstandigheden.

Maar het succes van deze waterontharder wordt niet alleen bepaald door de werking. Vooral het gemak en de betrouwbaarheid van de dienstverlening over langere tijd spelen een bepalende rol om problemen te voorkomen. Dat hebben we ons al snel gerealiseerd bij AquaCell. Vanaf de start hebben we sterk de nadruk gelegd op de service en de garantie.

Dit vertaalt zich naar een immer groeiende schare van AquaCell eigenaren met bijzondere verhalen zoals u ook hier kunt lezen bij de ervaringen.

Tot slot wordt het ons ook wel erg makkelijk gemaakt. Een achilleshiel heeft de AquaCell waterontharder niet. Door het ontbreken van elektronica hoeft er niets ingesteld of verwisseld te worden na een (stroom)storing, én er kunnen überhaupt er geen elektronische onderdelen kapot gaan zoals printplaten, voeding,- en/of besturingsmodules.

AquaCell blinkt daarmee uit in al zijn eenvoud. Als er water(druk) is dan is er ook zacht water. Punt. En als er wel iets aan de hand is? Wat dan ook? Dan lossen we het voor u op. Zonder kosten in de eerste vijf jaar na aanschaf.

AquaCell is een product van Aquacombi