1. Home
  2. Service en garantie
  3. Hoelang is de wachttijd bij een storing van de AquaCell?

Hoelang is de wachttijd bij een storing van de AquaCell?

Hoe lang duurt het voordat Aquacombi er is

We werken bij een calamiteit of een storing zo snel als mogelijk maar dan ook echt zo snel als we kunnen. Service verlenen is een van de speerpunten van ons familiebedrijf. Wij geloven echt dat het leveren van dé waterontharder alleen niet genoeg is. Pas wanneer daar ook de allerbeste ondersteuning en service aan gekoppeld is heb je een winnende combinatie, zoals u ook kunt lezen bij de ervaringen met de AquaCell.

Dus, mocht u onverhoopt met een storing te maken krijgen dan streven wij naar het verhelpen hiervan binnen 5 werkdagen. Waar nodig lossen we een storing binnen 24 uur na uw serviceverzoek op. Bij bijvoorbeeld lekkage moet de watermeter worden gesloten, wij begrijpen dat u niet zonder water kunt. In de praktijk gebeurt dit gelukkig bijna nooit. 

NB: Door het zelf omzetten van de bypass blijft u uiteraard te allen tijde beschikken over water wanneer er iets gebeurd. De AquaCell wordt hiermee tijdelijk buiten het watercircuit geplaatst zoals u kunt lezen in de installatiehandleiding.

AquaCell is een product van Aquacombi