AquaCell onderhoudsbeurt

Wat houdt een onderhoudsbeurt na vijf jaar precies in?

5 jaar vanaf het moment dat u de AquaCell heeft aangeschaft bieden wij u de gelegenheid om de volledige garantie op voorrijkosten, onderdelen en werkloon te verlengen. Voor 349 euro verlengt u de garantie weer met een periode van vijf jaar.

De garantie is dan weer exact zoals de eerste 5 jaar service en garantie zoals u kunt lezen. Die garantie zit bij de aanschafprijs in en is allesomvattend. Als er iets gebeurt dan neemt u contact met ons op en dan lossen wij het op.

Wanneer u beslist om de garantie te verlengen voor nog een periode dan voeren we een preventief onderhoud uit aan de AquaCell, dit omvat standaard de volgende werkzaamheden:

  • Controle spoelsystemen en pekelsysteem
  • Installatie van onderdelen
  • Complete en uitgebreide reiniging
  • Meting waterkwaliteit

Standaard is het nooit omdat we bij een revisie na vijf jaar altijd kijken wat de praktijk uitwijst. Je kunt mooie plannen maken maar uiteindelijik moet je kijken wat het verbruik gedaan heeft en op welke punten enige aandacht gevraagd wordt. Dat is altijd en overal anders. De situatie is vaak allesbepalend.

Ook wanneer het overbodig lijkt voeren we onderhoud uit zodat we zeker weten dat we de AquaCell weer met een gerust hart bij u achterlaten.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 747 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews