hoeveel geluid maakt het in db

Hoeveel geluid maakt een AquaCell waterontharder eigenlijk?

Dat is een interessante vraag en het is misschien leuk om deze vraag in vergelijking met andere apparatuur te gaan beantwoorden. Weet u bijvoorbeeld hoeveel geluid een geweer maakt? Of een straaljager? Of een stofzuiger? Komt het geluid van een stofzuiger boven een gesprek uit?

Dit hebben we eens voor u in kaart gebracht toen we op zoek gingen naar een manier om uit te leggen hoeveel geluid een AquaCell produceert. Het blijkt dat deze net zoveel geluid maakt als een koelkast. Nou, iets meer. Om precies te zijn 1 dB meer, namelijk 41 dB waar een zeer stille koelkast ongeveer 40 dB produceert. 

Maar, dat is gelukkig een stuk minder dan een grasmaaier of een straaljager. Het is dan ook weer niet zo stil als een vallende speld.

Let wel dat een AquaCell waterontharder uitsluitend geluid maakt wanneer deze wordt gespoeld. Het kan dus voor alle duidelijkheid ook niet voorkomen dat u ligt te slapen, er dus geen water gebruikt wordt en de AquaCell vervolgens geluid zou maken. Hiervoor moet er allereerst water gebruikt worden totdat de AquaCell zijn capaciteit benut.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 977 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews