Ramen streeploos schoon

Worden ramen streeploos schoon door een AquaCell waterontharder?

Zoals u al kon lezen in het artikel over ramen wassen is het antwoord op deze vraag simpelweg: ja. Kalksporen en vlekken op uw ramen nadat ze gewassen zijn is iets uit het verleden nadat u een waterontharder zoals de AquaCell heeft laten plaatsen. Voor de meeste mensen zijn deze schone ruiten niet de belangrijkste aankoopmotivatie maar vormen ze toch een heel prettig bijkomend voordeel

De reden van de afwezigheid van vlekken laat zich natuurlijk raden: er zit geen kalkdeeltjes meer in het water die überhaupt voor de strepen kunnen zorgen nadat de ramen zijn opgedroogd. Ramen streeploos schoon wassen wordt dus kinderspel.

Let wel dat de samenstelling van het water overal anders is. Elk leverstation heeft zijn eigen unieke samenstelling. Dit betekent dat zacht water in Dokkum dus een andere samenstelling zal hebben dan Maastricht. Ook de zogenaamde droogrest verschilt dus. Dat is het gedeelte van het water dat je over houdt nadat je alles droogkookt. De vaste bestanddelen. Dit zal zijn effect hebben op het eindresultaat. Des te minder droogrest, des te mooier een oppervlak opdroogt.

U wast de ramen precies op de manier waarop u gewend was ze te wassen met als enige verschil dat u minder reinigingsmiddel gebruikt. Zacht water heeft immers minder zeep nodig. Past u de dosering namelijk niet aan dat ziet u nog steeds vlekken maar dan zijn ze van de overtollige zeep in plaats van kalk.

Conclusie: ramen wast u streeploos schoon met zacht water.

Wij scoren een 4.9 uit 5 op een
totaal van 977 reviews.
En daar zijn we trots op! Via Google Reviews